به شدت هوس موی بلوند باربی یا روسی کردم از یه جای خیلی خوب قیمت کردم برای موهای من ۴۰ اینطورا آب میخوره تازه از رو عکس این قیمت رو داد از نزدیک ممکن بیشتر هم در بیاد منم موهام پر و بلنده …..
اینجا جون هم نمونه کارش فوق العاده هست اما با اطمینان میگه مو نمیسوزه سالم میمونه اما یکم موندم ارزش داره برم یا نه چون عروسی و مجلس نداریم فقط برا دل خودم میخوام برم ارزش دارم ؟؟؟؟؟
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من درآمد همسرم خوبه میلیاردر نیستیم اما دستمون دهنمون میرسه اما برا شغلش نمیتونم بریم جای خیلی دور واقعیت پول خرید اون خونه هارم نداریم که بخوام برم وگرنه کی بدش میاد فعلا نداریم تا آینده چی پیش بیاد
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
همسرم بازار شهر ری مغازه دارن محل زندگیمون نه جایی دیکه هست والا هم خودم هم همسرم اصلیتمون تهران هست اما۸۰ درصد از شهرای دیکه اومدن رفتن بهترین جای تهران نشستن ماها که اصلیتمون برا اینجا هست توان خرید خونه اونجاها نداریم
بله همسرم برا شهر. ری هست