2777
2789
عنوان

شما این مقدارهزینه برا رنگ مو حاضرید بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6916 بازدید | 81 پست
خوب واقعیته

نه عزیزم واقعیت نیست همه قرار نیست بالاشهر نشین باشن ما هم فعلا برا کار همسرم نمیتونیم خیلی دور بشیم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم اینهمه خرج با محل زندگیت هماهنگ نیست

عزیزم من درآمد همسرم خوبه میلیاردر نیستیم اما دستمون دهنمون میرسه اما برا شغلش نمیتونم بریم جای خیلی دور واقعیت پول خرید اون خونه هارم نداریم که بخوام برم وگرنه کی بدش میاد فعلا نداریم تا آینده چی پیش بیاد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان چکار به وضع مالی من دارید من نظر سنجی کردم قفل می‌کنم تاپیک به حاشیه نره 

مگه بچه شهر ری !!!

همسرم بازار شهر ری مغازه دارن محل زندگیمون نه جایی دیکه هست والا هم خودم هم همسرم اصلیتمون تهران هست اما۸۰ درصد از شهرای دیکه اومدن رفتن بهترین جای تهران نشستن ماها که اصلیتمون برا اینجا هست توان خرید خونه اونجاها نداریم 

بله همسرم برا شهر. ری هست

همسرم بازار شهر ری مغازه دارن محل زندگیمون نه جایی دیکه هست والا هم خودم هم همسرم اصلیتمون تهران هست ...

با افتخار ما بچه جنوب تهرانیم 

همسرم بازار شهر ری مغازه دارن محل زندگیمون نه جایی دیکه هست والا هم خودم هم همسرم اصلیتمون تهران هست ...

میخوام بیام همسایتون بشم 😄

من دیروز ی خونه قولنامه کردم سمت میدون معلم بلدی 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

خونتم همونجاست بارها گفتی اون اوایل کاربریت من از اول میشناسمت 

یادته عکس خودت و گذاشتی به اسم جاریت،😁؟عکست مدتها تو گوگل بود پاکش کردی

بیخیال

ولی درکل این خرجها به شهرری نمیاد

پس انداز کن محله اتو ارتقا بده

میخوام بیام همسایمون بشم 😄من دیروز ی خونه قولنامه کردم سمت میدون معلم بلدی

به سلامتی و دل خوش من محل زندگیم اونجا ها نیست البته 💕😅