2777
2789
عنوان

من چرا اصلا از تاسیان خوشم نیومد

134 بازدید | 25 پست

من کلا خیلی وقته فیلم ایرانی نمیبینم یجوری گفتن این سریال شاهکار رفتم دیدمش خیلی ابکی و غیرواقعی فضاش خیلی به نظرتون فانتزی نبود اون دوتا دختر هم رفتاراشون خیلی لوس بود پایان اصلا درست و خوبی هم نداشت نمیدونم شاید من بد سلیقم که خوشم نیومده😂😕 ولی خب خاتون‌ از نطر من خیلی قشنگ بود به نسبت تاسیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجع به داستانش نظر نمیدم ولی طراحی لباس و گریم و بازی بازیگرا و جزئیات پس زمینه و فیلمبرداری عالی بود . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

قسمت آخرش میتونست بهتر تموم بشهمنظورم نوع مرگشون بودحداقل شیرین رو از یه بلندی پرت میکرد پایینامیر ه ...

خیلی واقعا ابکی بود سکانساش دختره که انگاری دختر شاه بود مثلا یجوری با ناز و عشوه زندگیشو نشون دادن

راجع به داستانش نظر نمیدم ولی طراحی لباس و گریم و بازی بازیگرا و جزئیات پس زمینه و فیلمبرداری عالی ب ...

خب از نظر من مهمترین چیز داستان فیلمه که مخاطب علاقه داشته باشه وگرنه که چند تا رنگ ابی اسمونی و نمیدونم بنفش و لباسای خیلی روشن که از فیلم شاهکار نمیسازه