2777
2789
عنوان

وضعیت مالی خوب در مقابل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقانگاری بیشتر سبک ازدواج این وری ها رو نمیخای

اره والا تازه ما شانس نداریم کلا گیر یه اسکول میفتیم من خودم اصلا اعصاب ندارم کافیه باهام بدرفتاری بشه نمیتونم جلو خودمو بگیرم چه برسه برم واسه مادر شوهر کار کنم و اینا😂😂

من وضع مالیم خوبه رو خودم خیلی کار کردم و عاشق خودم و زندگیم هستم

ولی در استانه ازدواجم و گاهی از خودم میپرسم واقعا کار درستیه؟ نمیدونم 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

ملاک هات از ازدواج چیع زود قضاوت نکن

راستش اصلا به ازدواج فکر نمیکردم 

فقط دلم میخواست حمایتم کنه

یکی پشتم باشه 

یهو پیش اومد 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

اره عزیزم راه برات باز میشه نگران نباش

همش به شک میفتم نمیدونم چرا

یه ترسی تو وجودمه