2777
2789
عنوان

دوست دارم خودم بچه امو بزرگ کنم‌

196 بازدید | 21 پست

تایپیکای قبلیم کلا گفتم دوست دارم خودم بچه امو بزرگ 

بچه ام زود دنیا اومد ۳۱ هفتگی 

۴۰  روز بخش ویژه بستری شد 

۱۰ روز تو بخش اومد من رفتم نگه اش داشتم 

بعد ۵۰ روز ترخیص شد 

هی مامانم گفت هنوز زود ببریش خونه ات 

بردیم خونه ی مامانم که اکثرا زیاد خواهرم نگه میداره 

مامانم مغازه دار 

بعدش خواهرم گفت من می برمش خونه  شوهرم اواره شد 

ابجیم بچه نداره 

سه روز اومد خونه امون باهم نگه داشتیم 

مامانم می گه تو مریضش می کنی آبرومون میره اونم بخاطره حرف مردم  ود دردسر نشه 

ولی من هم هی شوهرم تیکه می ندازه  یا خانواده شوهرم م صد در صد تیکه می ندازن  مثلا امروز خواهر شوهرم شهرستان زنگ زد بود می گفت بچه کجاست ! 

بعدش اخلاق مامانم اینکه میرم با شوهرم خونه اشون قیافه می گیره   دو روز شام دعوتشون کردم گفتم بلکه قیافه نگیر  بازم قیافه می گیره هی به دستپختم گیر میده 

انقد کار می کنم   بدتر از بچه داری  بخاطره همین زیاد نمی تونم برم خونه اشون   

حرف منم گوش نمیدن بچه رو بدن 

انقد از بچه دور شدم دلتنگم میشم 😭

اصلا از وقتی مامانم با مغازه داری وضعش خوب شد رفتارش عوض شد

چرا باید بخاطره اینکه دردسر نشه بچه منو دو هوا می کنه 

و شوهرم اجازه میده هی بهم بگه مادر خوبی نیستی  😭

دوست دارم بچه امو قایمکی بیارم ولی بازم می دونم میان میبرن باز 

تو چرا توان حرف زدن نداری؟

یعنی چی بچتو میبرن؟ بچه تو و شوهرته بعد خواهرت نگه میداره که چی؟

چند سالته؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا بچه خودته صلاحشو داری به مامان و اجیت حرف بزن یعنی شی بالاخره ادم باید تجربه کنه تا باد بگیره

صحبت کردم حتی می گن تا یه سال من نمی تونم تا یه سال هی برم خونه مامانم   مامانم به من قیافه بگیر  بدتر از همه شوهرم 

وا😐خب منم بچه دار شدم ی ده روز مامانم اومد موند خونمون ی ده روزم من‌ رفتم خونه ی اونا....اولا که پیش شوهرت و خونواده ش تعریف کن بگو دست خونواده م درد نکنه خیلی کمک حالمن زحمت بچه م رو‌دوششونه حتی اگه خودت اذیت باشی بازم بگو اینا رو...بعدشم خیلی ریلکس هر لحظه خاستی برو بچه تو بیار...تو اگه از الان‌نتونی مراقب بچه ت باشی فردا روز میخای چیکار کنی؟؟ ضعیف نباش...البته که اونام کارشون از روی محبت و دوس داشتنه...

وا وایسا بگو بچه خودمه میخوام خودم بزرگش کنم یعنی چی نمیتونم مادرشی خب 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تو چرا توان حرف زدن نداری؟یعنی چی بچتو میبرن؟ بچه تو و شوهرته بعد خواهرت نگه میداره که چی؟چند سالته؟

سی سالمه  

میبرن یعنی خونه خودشون 

درست آدم نیاز به کمک داره نه اینکه تا یک سالگی ۲۴ ساعتی خونه مامانم باش 

واقعا تاثیر منفی تو زندگیم داشت 

رفتم ببینم بچت چن سالسه دیدم خیلی راهنماییت کردن تو پستای قبلیت . هرچی هم بگیم تاثیر ندااره خودت باید یکاری کنی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

وا یعنی چی که مامانت  بچتو نمیده چند ماهشه بچه؟

شوهرتون ول کن والا منم شوهرم همینه شاید بدتر 

اینم بگم من اگه جات بودم مادرم اصلا بچمو نگه نمی‌داشت مادر منم جدیدا چند بار گفته شوهرت میاد تو رو بزاره بره(تازع یه ساله اردواج کردیم شوهرم هم میریم خونه مامانم بهونه میگیره که نمیتونه بمونه) بخاطر همین مامانم چند بار گفته اون تو رو بیاره بزاره از دم در برگرده...حتی تو روش هم گفت.. ی بار دیگ بگه شوهرم میزنه تو سرم مطمئنم‌..

پیشنهاد من اینه بری بچتو برگردونی خونت و یه بار جوابشون کنی بزار یه مدت باهات حرف نزنن ولی رفتارشون درس شه 

سی سالمه میبرن یعنی خونه خودشون درست آدم نیاز به کمک داره نه اینکه تا یک سالگی ۲۴ ساعتی خونه مامانم ...

خواهر قشنگ من تو ۳۰ سالته و انقد بی زبونی؟ 

جرا میذاری ببرن؟

بگو نمیدم و تموم

شوهرت چرا عین خیالش نیست که بچشو کجا میبرن؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی