2777
2789
عنوان

وقتی مهمون واستون شیرینی میاره😑

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 61 پست
واااای، بعضیا چجوری میتونن انقدر شیک و مجلسی، یابو باشن؟؟؟؟😄

همینو بگو

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

یادش بخیر فامیل داشتیم ت روستا هر موقع میرفتیم اونجا بابا چهار کیلویی میخریدولی اونا نمیاوردن شب ک م ...

وای تو روحت🤣🤣🤣🤣تصورش عالیه🤣🤣🤣

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی من همیشه سعی کردم هر شیرینی که گرفتیم برای کسی یه جعبه ی کوچیک هم برای خودمون گرفتیم که اگه او ...

ماام دقیقا مثل شما وقتی می‌خریم براکسی براخودمونم میخریم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اوه چخبره چرا اینارو باید با خودش بیاره، اصلا زن دایی خودش فامیل حساب نمیشه چه برسه خانوادش😂

چمی‌دونم مریضه 

دختر خواهرش رو قبلاً تلاش کرده بود همسرم بگیره اما همسرم نخواست ،دختره یه شوهر پولدار کرد طلافروشه ،احتمال میدم برداشته بود آورده بود بکنه تو چشم همسرم 

یه روزم یادمه شوهرم یه میوه نوبر خرید از شهر دیگه که ماموریت بود آورد ،خونه فامیلش دعوت بودیم گفت ببریم اونجا با هم بخوریم بیشترم میچسبه زیادم بود بردیم رفت تو یخچال حتی همسرم گفت به این دلیل خریدم باهم بخوریم نیاورد هنوزم یادم میاد میگم من چرا چندتا برنداشتم برای بچم بعد ببریم اونجا

شیرینی که هیچمن یادمه یه جعبه بزرگ موز بردیم هیییچی تعارف نکرد🫤

نگوووووووو، غم توهم اضاف شد به غمم😂

وای تو روحت🤣🤣🤣🤣تصورش عالیه🤣🤣🤣

کلی هم فحششون میدادیم مثلا صبح صبحانه میاوردن ظهر نهار شب شام دیگه چیزی نمیدادن این وسط میان وعده ای چیزی

ولی وقتی میومدن خونمون از اجیل میوه اینا بگیر از نون روغنی کیک نودل در بیا برای میان وعده

ندار هم نبودن

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
همون شیرینی رو نمیارورن بهتر بود، به هر حال اداب مهمون داری و مهمون رفتن باید رعایت بشه، حالا وگرنه ...

همون دیگه نمیاوردن بخدا من اصلا مهم نبود واسم ولی این کار پسرش اعصابو روان منو بهم ریخت. اون نیم کیلو شیرینیو تو ماشین میدادی بچت بخوره. یا تویی ک واسه یکی دیگه میبری و بچتو میشناسی نیم کیلو دیگم جدا بگیر بزار تو ماشین بگو این واسه خودمونه خونه هرکار میکنی بکن. اینکه ی کارتن نیم کیلوییو بیاری جلو در بدی دست من بعد کارتنشو بدی ب پسرت ک برو رو مبل بخوراشغالشم بریز پایین ک من جمع کردم حتی مادرش نکرد خم بشه برداره. این توهین بود ب من رسما.ی سریا انگار نمیفهمن بچشون و کاراش واسه خودشونه شیرینه نه دیگران

چمی‌دونم مریضه دختر خواهرش رو قبلاً تلاش کرده بود همسرم بگیره اما همسرم نخواست ،دختره یه شوهر پولدار ...

همون. مریضه پس

یه روزم یادمه شوهرم یه میوه نوبر خرید از شهر دیگه که ماموریت بود آورد ،خونه فامیلش دعوت بودیم گفت بب ...

وای چه بددددد خوبه گفتید و نیاورده باز، هووووف

کلی هم فحششون میدادیم مثلا صبح صبحانه میاوردن ظهر نهار شب شام دیگه چیزی نمیدادن این وسط میان وعده ای ...

با هرکسی باید مثل خودش رفتار کرد واقعا بعضیا لایق خوبی نیستن

همون دیگه نمیاوردن بخدا من اصلا مهم نبود واسم ولی این کار پسرش اعصابو روان منو بهم ریخت. اون نیم کیل ...

بعضیا کلا فقط بچه پس میندازن تربیتش رو دیگه کاری ندارن، حالا شیرینی هارو خوردی دیگه. چرا اشغالو میندازی زمین