2777
2789
عنوان

وقتی مهمون واستون شیرینی میاره😑

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 61 پست

زخم بدی خوردی میفهمم🤣

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا صبح حق🤌🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

پارسال عید مهمون سرزده اومد خونمون خییییلی ناراحت شده بودم فک کن ده نفر آدم اونم رودرواسی دار بدون اطلاع قبلی اومدن روز پانزدهم عید خونم شیرینی هم آورده بودن ،چای  با شیرینی هاشون براشون آوردم دیگه قند یادم رفته بود بذارم 

اونا هم نگفتن.حقشون بود 

ما همیشه تعارف می کنیم و تعارف نکردنش رو زشت می دونیماما خب چند تا بخرید برای خودتون بخورید اگه انقد ...

تاپیک صرفا جهت شوخیه(الکی) 😂

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

ی ماه پیش خالم و شوهرش واسه اولین بار اومدن خونه ی ما. نیم کیلو شیرینی تر اورده بودن از تو پارکینگ صدای پسرش میومد ک شیرینی میخاست اومدن نشستن چایی اوردم خالم اومد کمک و میوه اینا اوردم اون شیرینیم با کارتن اوردیم دو دیقه بعذ پسرش اومد از باباش یواشکی مثلا اجازه بگیره ما داشتیم حرف میزدیم باباشم گفت بگیر کارتن شیرینیو بخور هرچندتا میخای بقیشو بزار حالا پیش دستی اینا بودا. پسرم کارتنو گرفت رفت رو مبل نشست دونه دونه خورد اون پلاستیک تهشم مینداخت رو فرش. بعد دوسه تا دونه مونده بود ب باباش گفت بابا مامان ک نمیخوره توام نمیخای ک اون دوسه تارم بخوره باباش ازش گرفت گذاشت پایین. منی ک داشتم خونمو میخوردمو خداروشکر میکردم شوهرم خونه نبود. بخدا این انقد بی ادبی کرد چاقو میزدن ب من ی قطره خون نمیومد. من شیرینی واسم مهم نبود ولی این کنترل نکردن بچه ها خیلی زشته.یکی مث مهمون ما یکی مث میزبان شما ک حتی نیاورده واستون

پارسال عید مهمون سرزده اومد خونمون خییییلی ناراحت شده بودم فک کن ده نفر آدم اونم رودرواسی دار بدون ا ...

اونا هم همون شیرینی خارو خواستن قند مهم نبود😅

معمولا تا تهش در نیارن نمیرن

🤣🤣🤣🤣

تا صبح حق🤌🫠

💔😅

یادش بخیر فامیل داشتیم ت روستا هر موقع میرفتیم اونجا بابا چهار کیلویی میخرید

ولی اونا نمیاوردن شب ک میخوابیدن میرفتیم از یخچال برمیداشتیم میخوردیم🤣🤣🤣🤣🤣

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
اونا هم همون شیرینی خارو خواستن قند مهم نبود😅

شوهرم هم همینو گف اتفاقا یکم آروم شدم 😂 ولی هیچوقت یادم نمیره این حرکتشون و از زندایی همسرم از همون موقع بدم اومده 

آخه به تو چه زن که علاوه بر خانواده خودت خواهرت و شوهرش و دامادش و خانواده ی داماد خواهرت رو هم میاری خونه منی که بچه کوچیک دارن و ممکنه خونم بهم ریخته باشه 

با پسرم برای یکی از اقوام شیرینی خریدیم گفتم حتما میاره جدا نخریدم برای بچه ی طفلکم نه تنها نیاورد آ ...

واااای، بعضیا چجوری میتونن انقدر شیک و مجلسی، یابو باشن؟؟؟؟😄

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ی ماه پیش خالم و شوهرش واسه اولین بار اومدن خونه ی ما. نیم کیلو شیرینی تر اورده بودن از تو پارکینگ ص ...

همون شیرینی رو نمیارورن بهتر بود، به هر حال اداب مهمون داری و مهمون رفتن باید رعایت بشه، حالا وگرنه که ادم نخورده ی دوتا دونه شیرینی که نیست

شوهرم هم همینو گف اتفاقا یکم آروم شدم 😂 ولی هیچوقت یادم نمیره این حرکتشون و از زندایی همسرم از همون ...

اوه چخبره چرا اینارو باید با خودش بیاره، اصلا زن دایی خودش فامیل حساب نمیشه چه برسه خانوادش😂