2777
2789
وقتی خط و چشم ریمل میکشه بدون ارایشش خیلی سن بالا میزنه و جذابیت نداره اونقدر تو نظر من نمیدونم چرا

آخه خیلیی چروک داره برام عجیبه این میزان از چروک تو پیشونی ، بخاطر این موضوع و استایلش و رفتارش سن بالا بنظر میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا این برنامه عشق ابدی انگار دهه 80ضبط شده، از کیفیت دوربین بگیر تا میکاپ و استایل وایب قدیمی بودن ...

دقیقا

من ک نگا نکردم اصلا

فقط تو اینستا گاهی فیلم کوتاهاش میاد

نگار که گفتی نمیشناسم 

ولی چهره آنا رو دوست دارم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دقیقامن ک نگا نکردم اصلافقط تو اینستا گاهی فیلم کوتاهاش میاد

اره منم ندیدمش

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

😁 هیچکدوم من خوشگل ترم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هی نگید نگار با ارایش خوشگله فقط. این چهره بی ارایش اناس. قطعا نگار بی ارایشش از این قشنگتره. با ارایششم که واوووو. 

من حس میکنم چون طرف خارجیه میگید انا و یکم به دخترای هم وطن هر چقدرم زیبا باشن هیت داده میشه