2777
2789
عنوان

کیا اندامشون خوبهههه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به لحاظ قدی بد نیستم:۱۶۷ولی وزنم الان با پرخوریم زیاد شده،قشنک همشم مثل کیسه‌ برنج از شکمم آویزون شد ...

خوبه 😂منم باسنم خوبه ولی کمرم باریک نیست زیاد شکمم گرد قلبمس یکم🤣ولی واقعا زشت نیست 

وا خب اونم چاقیه😂تازه ۶ کیلو کم کنی نرمال میشهکمتر از اون کم کم لاغری شروع میشه

چرا انقد درگیر استاندارد های زیبایی سوال مدیا هستین این خانم تا 62 جا داره و تا 62 چاق محسوب نمیشه

قرار نیست همه باربی باشن 

🤍✨️Hala Madrid

خوبه 😂منم باسنم خوبه ولی کمرم باریک نیست زیاد شکمم گرد قلبمس یکم🤣ولی واقعا زشت نیست

اره،ولی من میگم به نسبت کمرم و شکمی که داشتم خیلی زیادددد شده،اصن نای بلند شدن بعضی موقع ها حس میکنم ندارم 

اره،ولی من میگم به نسبت کمرم و شکمی که داشتم خیلی زیادددد شده،اصن نای بلند شدن بعضی موقع ها حس میکنم ...

واقعا شکم دیگه چیه به این راحتیام کوچیک نمیشه حال باشگاه رفتن هم نیست😂

چرا انقد درگیر استاندارد های زیبایی سوال مدیا هستین این خانم تا 62 جا داره و تا 62 چاق محسوب نمیشهقر ...

باربی چیه 

حتما یه چیزی میدونم ک میگم چیکار به باربی دارم

تو قدت رو منهای ۱۰۵ کن میشه وزن نرمالت 

من خودم ۴ کیلو اضاف دارم قشنگ مشخصه و اگه اونو کم کنم اوکی میشه مثل اسی یکوچولو شکم دارم

لطفا دیگه نسخه نپیچ ۶۲ ک دیگه چاقی رو هم رد کرده