2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سال اولمه، یعنی انقدررر برام سخته🙂🙂🙂🤦🏻‍♀️چی قبول شدی

عزیزم تفریحتو داشته باش حتماااااا آخر هفته برای خودت وقت بذار ورزش مورد علاقت حتما برو ولی اون اخرا دیگه توی جمع بندی و اینا شاید وقت نشه ولی الان حتماااا دو سه روز در هفته ورزش کن اینارو ک میگم گوش بده نادیده نگیر خودتو سرزنش نکن با خودت جمله های مثبت بگو نه سرزنش امیز فکرای منفی از سرت دور کن به نتیجه فکر نکن روی بهتر شدن الانت تمرکز کن خودتو با بقیه مقایسه نکن از بد شدن نتیجه ازمونات نا امید نشو خودتو نباز دنبال رفع ایرادات بگرد

این چیزایی ک گفتم تجربه چهارسال کنکورمه شاید بنظرت ساده بیاد ولی قول میدم اینارو رعایت کن بشدت تاثیر داره راستی اگر ورزش نمیکنی هر شب برو پیاده روی اگر شرایطش داری نیم ساعت کافیه معجزه میکنه

فیزیوتراپی

عزیزم تفریحتو داشته باش حتماااااا آخر هفته برای خودت وقت بذار ورزش مورد علاقت حتما برو ولی اون اخرا ...

مرسییی عزیزدلم 😘😘

واقعا حرفات حرفای درستی ان

ولی مشاورای کنکور اکثرا نمیذارن

دقیقا پارسال بخاطر همچین چیزایی من کم آوردم. 

مرسییی عزیزدلم 😘😘واقعا حرفات حرفای درستی انولی مشاورای کنکور اکثرا نمیذارندقیقا پارسال بخاطر همچین ...

بریز دور مشاور کنکور بدبخت میکنن ادمو این کنکور پروسه طولانی مدت هست اگر اینکارا رو نکنی هم سلامت روانتو از دست میدی هم کم میاری