2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند قسمت از عشق ابدی رو دیدمآدم فهمیده ایه خب ماجراتون چی بوداینکه می‌گفت طلاق گرفته تو بودی آیا؟

نه بابا من باهاش نبودم اصلا فقط یکی دو دفعه دیدمش آرایشگاه داشت تو اختیاریه الانم چند سال ترکیه آرایشگاه داره 

حالم خیلی بده خیلی :) 

هیچ رفیقی از هیچ جایی نداری؟رفیقو اینقد گنده نکنقرار نیست که نیمه گمشده هم باشین همینطور چند دفعه چ ...

چرا رفیق دارم  باهاشون هم خوبم

ولی انگار هیشکی به دلم نمی شینه

دلم میخواد ی رفیق مثل خودم داشته باشم

آخه میدونی من دوست دارم تو رفاقت صدمو بزارم ولی آدمش رو ندارم

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

این برنامه رو ندیدم نمیدونم موضوعش چیه ولی یه دختری فک کنم اونحاست میگن شبیه عکس حناهندیه اسمش چیه خ ...

بهار

منم تا نصفه دیدم حوصلم نمی‌کشه به مشت آدم تاکسیک

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

چند قسمت از عشق ابدی رو دیدمآدم فهمیده ایه خب ماجراتون چی بوداینکه می‌گفت طلاق گرفته تو بودی آیا؟

اینستا پیامش دادم جوابم داد چند کلمه ولی الان دیگه جوابم نمیده غالوراس رفته بالا اون موقع 45 کا بود 

حالم خیلی بده خیلی :) 

نه بابا من باهاش نبودم اصلا فقط یکی دو دفعه دیدمش آرایشگاه داشت تو اختیاریه الانم چند سال ترکیه آرای ...

دهنت 

خب اینهمه بی تابی چی بود بین تاپیکات

با خودم گفتم باهاش بودی

برو زندگیتو بکن 

🗡️🗡️🗡️🌹

چرا رفیق دارم باهاشون هم خوبمولی انگار هیشکی به دلم نمی شینهدلم میخواد ی رفیق مثل خودم داشته باشمآخ ...

نهههه

آدمای درونگرا مثل تو و خودم اشتباشون همینه

نباید صدتو بزاری 

مگر اینکه یکی هم باشه صدشو برات بزاره 

از این بابت باید با افراد زیادی بوده باشی تا یکی رو پیدا کنی

🗡️🗡️🗡️🌹