2777
2789

بچه ها دکترم امروز بهم گفت قرص خواب اور نیست گفتم من امتحان دارم گفت بخور اشکال نداره الان سرگیجه دارم تمام بدنم داغ کرده ریلکس شده خواب الودگی....

حالا من چون شبای امتحان بیدار میمونم تا صبح میخونم موندم اونموقع چیکار کنم چون اولین باره میخورم اینطوری شده با کلا اینطوریه 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خواب اوره منم مصرف میکردم تا بدن بیاد عادت کنه یه هفته طول نیکشه

عزیزم وقتی عادت کردم دیگه خوابم نمیگیره؟؟؟ یکی دیگم هست اونو فردا شروع میکنم اس سیتاور

عزیزم وقتی عادت کردم دیگه خوابم نمیگیره؟؟؟ یکی دیگم هست اونو فردا شروع میکنم اس سیتاور

نه دیگ بدنت ک عادت کنه تموم میشه این مورداش تنها قرصی ک هرکاریم کنی باز خوابت میگیره الپرازولامه

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

نه دیگ بدنت ک عادت کنه تموم میشه این مورداش تنها قرصی ک هرکاریم کنی باز خوابت میگیره الپرازولامه

خدا کنه مرسی عزیزم

ب سوال دیگه اگ ی روز قرصمو نخورم مشکلی پیش میاد ؟

خدا کنه مرسی عزیزمب سوال دیگه اگ ی روز قرصمو نخورم مشکلی پیش میاد ؟

اگ ی روز یادت بره نه ولی نباید یهو قطش کنی فقط کم کم قط کن قرصای عصاب یکم خطرناکه 

براچی مصرف میکنی؟

اگ ی روز یادت بره نه ولی نباید یهو قطش کنی فقط کم کم قط کن قرصای عصاب یکم خطرناکه براچی مصرف میکنی؟

گفتم شبایی ک امتحان مهم دارم نخورم 😂 اگرم خوردم پشتش قهوه بخورم ////

اضطراب و افسردگی

گفتم شبایی ک امتحان مهم دارم نخورم 😂 اگرم خوردم پشتش قهوه بخورم ////اضطراب و افسردگی

اصلاااا تا تایمی ک قرص میخوری قهوه مصرف نکن

ساعتاشو عوض کن ک واسه خوندنت کمترین تاثیر و بزاره 

و سعی کن خودت حال خودتو بهتر کنی قرصای عصاب یجورین ک معتادشون میشی ترک کردنشون سخته و خیلی عوارض دارن من خودم ۶ ماه مصرف میکردم پدرم دراومد تا گذاشتم کنار

امیدوارم حالت بهترشه ک نیاز بهشون نداشته باشی

اصلاااا تا تایمی ک قرص میخوری قهوه مصرف نکنساعتاشو عوض کن ک واسه خوندنت کمترین تاثیر و بزاره و سعی ک ...

یعنی کلا قهوه نخورم؟ چه غلطی بکنم الان توی امتحانا بدون قهوه نمیتونم بخونم که

مرسی عزیزم ❤️ 

یعنی کلا قهوه نخورم؟ چه غلطی بکنم الان توی امتحانا بدون قهوه نمیتونم بخونم کهمرسی عزیزم ❤️

ن قهوه اصلااا با قرصای عصاب نمیخونه خطرناکه 

تایم قرصاتو بنداز صب ک تاشب بپره دیگ