2777
2789

دوستم این پستو برام فرستاده الان منظورش منم ؟ داره تیکه میندازه ؟ آخه بچها من همیشه به دوستم میگفتم اون پسری که به خاطرش گریه می‌کنی لیاقت تورو نداره ولی الان دو روزه تماسام رو اشغالی میزنه حتی یک پیام هم نمی‌ده ، خودم پیام میدم جوابمو نمی‌ده ، زنگ میزنم میگه خودم بعداً بهت زنگ میزنم اما نمیزنه و میگه سرکارم درحالیکه روزای دیگه هم که سرکار می‌رفت زنگ میزد و پیام می‌دادیم .

متن اون پست : (

برگشته میگه داری غصه کسی رو میخوری که تو رویاشم نمیتونه با کسی توی لِوِل تو باشه ، عجب پس من برم ی چایی بریزم..)

احتمالا با دوست پسرش کات کرده و توی دوره ی افسردگی هست و چون به حذف تو رسیده روش نمیشه 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دیگه نباید اهمیتی داشته باشه که مخاطب تویی یا نه

همونطور که اون تورو بدون هیچ دلیل و توضیحی از زندگیش پاک کرد توام همینکار رو انجام بده دیگه نه زنگ بزن نه پیام بده نه پیگیر شو هر چی هم که ازش داری رو حذف کن انگار که هیچوقت تو زندگیت نبوده و بهت اطمینان میدم که هیچوقت پشیمون نمیشی

حرفای تو اگه سر دلسوزی و خیرخواهی بوده باشه خودش بعدا به حرفات میرسه و همین کافیه

بنظرم دیگه نباید اهمیتی داشته باشه که مخاطب تویی یا نههمونطور که اون تورو بدون هیچ دلیل و توضیحی از ...

ببین عزیزم یهویی توی این دوروز اینجوری شد ..

در صورتی که قبلش خیلی عادی بودیم . 

شما از این پست چه پیامی دریافت می‌کنی 

ببین عزیزم یهویی توی این دوروز اینجوری شد ..در صورتی که قبلش خیلی عادی بودیم . شما از این پست چه پیا ...

چون خودم تجربشو دارم به خودم اجازه دادم این حرف هارو بزنم قشنگم

دریافت من اینه اون میخواد ارتباطش رو با شما قطع کنه یا به حداقل برسونه

خودتو کوچیک نکن اون اگه ارزشی واسه دوستیتون قائل بود قطعا خودش توضیح می‌داد که علت این رفتار ها چیه

اون میدونه داره ناراحتت میکنه و واسش مهم نیست