2777
2789

اسما مستعارن

فرض کنید ی زنی بوده به اسم معصومه

این معصومه تو سن کم بزور ازدواجش دادن نمیگم دقیق چ سنی ولی کم

خلاصه

دوتا بچه میزاد

یکی پسر که تو نوزادی فوت میشه یکی ی دختر اسمشو میزاره لیلا فرض کنید شما

خلاصه این معصومه بدبخت رو شوهرش خیلی میزده و فلک زده بوده

این بنده خدا هم از دست شوهرش در میره با حمایت عمه اش طلاق میگیره

خانواده اش کلا خیلی سنتی بودن ۴ برادر ناتنی داشته از این قلاچماق ها ولی عمش کلا جوری بوده تهران زندگی کرده بوده برگشته بوده اونجا و کلا ادم اوکی ای بوده شما درنظر بگیرید غیر سنتی

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد خلاصهطلاقشو ک گرفت میره خونه پدرشدخترش لیلا ۲ سالش بوده اونموقعداداش ناتنی هاش هم میگیرن عینهو س ...

این معصومه بدبخت طلاق گرف ک دخترش بتونه زندگی خوبی داشته باشه مثلا ولی دختزش ب دبخت ب بدترین سرنوشت ممکن دچار شد حالا میگم چرا

حالا اصل ماجرا از این جا شروع میشه

این معصومه یه خواهری داشته به اسم ایناز شما درنظر بگیرید

این ایناز خودش دوتا پسر داشته یکی ۹ سال یکی ۱۲ سال از لیلا بزرگتز بودن

این معصومه بدبخت طلاق گرف ک دخترش بتونه زندگی خوبی داشته باشه مثلا ولی دختزش ب دبخت ب بدترین سرنوشت ...

بعد حالا این ایناز ی زندگی داغونی داشت

پسر بزرگه اش  رو ک دقیقا قبل عقد حامله شده بود

پسزاش یکی بنگی یکی شیشه ای

شوهرش شیشه ای خودش هم هروئینی😐😐😐 

بعد حالا این ایناز ی زندگی داغونی داشتپسر بزرگه اش رو ک دقیقا قبل عقد حامله شده بودپسزاش یکی بنگی ی ...

این معصومه هم رفت امد داشته ولی با اینا نمیدونم حالا با چ عقلی

پسر بزرگه اش رو احمد فرض کنید کوچیکه بنیامین

۳ سال تفاوت سنی داشتن

این لیلا ک ۵ سالش بوده این احمد بنگی بهش تعرض میکنه ولی خلاصه میگه چیزی نگو اینحرفا😐

اینجا باز تازه ماجرا شروع شد

این معصومه هم رفت امد داشته ولی با اینا نمیدونم حالا با چ عقلیپسر بزرگه اش رو احمد فرض کنید کوچیکه ب ...

ولی خب احمد بنگی کلا علاقه ای نداشته دست از سر این بدبخت برداره

میره تا ۱۲ سالگی لیلا

این احمد بنگی یسری لباس داشته دست خاله اش یعنی معصومه

با داداشش بنیامین شیشه ای 

میاد به این میگه درو باز کن اومدم لباسام رو بردارم

معصومه خونه نبوده میگیرن ب این بدبخت فلان میکنن فیلمشم میگیرن اینم بچه بوده میترسیده فیلمش پخش شه

ب ننش هم چیزی نمیگه 

ولی خب احمد بنگی کلا علاقه ای نداشته دست از سر این بدبخت بردارهمیره تا ۱۲ سالگی لیلااین احمد بنگی یس ...

بعد خنده دار ترش اینه احمد بنگی ازدواج کرده بوده و خودش دختر یه ساله داشته😐😐😐😐

بخندم یا گریه کنم

بعد خنده دار ترش اینه احمد بنگی ازدواج کرده بوده و خودش دختر یه ساله داشته😐😐😐😐بخندم یا گریه کنم

بعد چندماه ک عید میشه میاد واسه این گوشی میخره مادرش

تو عید ک همو میبینن این احمد بنگی سریع میاد میگه ع لیلا گوشی داری شمارتو بده بزنم این میگه نمیدم ننش بغل دستش بوده میگه زشته بگو

بعد چندماه ک عید میشه میاد واسه این گوشی میخره مادرشتو عید ک همو میبینن این احمد بنگی سریع میاد میگه ...

اینم میگه

بعد اینک از ۱۳ میگذره وسطای فروردین میاد بهش پیام میده باید بهم عکس بدی و اینا وگرنه فیلمتو میفرستم واس کل فامییل و پخشش میکنم اینحرفا

اینم میداده 

حالا شاید بگید خودش خراب بوده ولی ۱۳ سالش بوده بچه بوده

بعد ی مدت میاد میگه عاااا حالا ک عکس هم ازت دارم بیا بامن باش وگرنه عکسات هم پخش میکنم😐

احمدبنگی ی مدت با اتو تا ۲ سال این بدبختو کار داشته

تا اینکه

زن احمد بنگی

گوشیش رو میبینه درواقع رمزشو گیر میاره

میبینه کلی فیلم و عکس اینا هست

اینم لیلا رو میشناخته میاد ب داداش هاش میگه بیاید برید سراغ لیلا گوشمالیش بدید 😐 ک دست از سر شوهر من برداره