2777
2789
عنوان

برای کوچیک شدن س ی ن ه چیکار کنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 76 پست
ورزش کن بزرگتر نشن حداقل من خیلی بدم میاد

منم بدم میاد

مثلاً برای تو خونه تاپ پوشیدن عذابه خجالت میکشم

یا حتی جلو دوستام

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیفت کن

کوچیک ترشدن نسبت به دختریم باید پروتز کنارش که هزینه اش 150 ملیونه شوهرم نمیده اینقدر پولو ،هر موقع بهش میگم میگه من همین الان شون دوست دارم ولی میدونم دروغ میگه یه بار تو پاساژ داشتم به یه لباس دکلته قرمز نگاه میکردم شوهرم برگشت گفت این واسه کسای که سینه های بزرگی دارن من خیلی واقعا دلم شکست اصلا خرید نکردم برگشتم توخونه

اره 😭متاسفانه هیچ کس اندازه من سر لاغری زخم زبون نخورده متاسفانه ژنتیکی هست هیچ وقت چاق نمیشم

ازین دکتر طب سنتیا برو 

نرفتی هم بدون برا کمبود رطوبت بدنته

آب بیشتر بخور و میوه و سبزیجات و اینا

فعالیت بدنی داری بازم کم اشتهایی یا فعالیت کم داری؟

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازین دکتر طب سنتیا برو نرفتی هم بدون برا کمبود رطوبت بدنتهآب بیشتر بخور و میوه و سبزیجات و اینافعالی ...

اصلا نمیتونم غذا زیاد بخورم دست خودم نیست، مثلا میریم بیرون غذا سفارش میدیم همه غذاشون تموم میکنن من نصفش به زور میخورم