2777
2789
عنوان

برای کوچیک شدن س ی ن ه چیکار کنممم

1445 بازدید | 76 پست

میخوام خیلیییی کوچیک بشه هیکلمو ریخته بهم اه.همیشه بدم میومد از سینه بزرگ بنظرم اصلا زیبا و شیک نیست اگه تجربه ای دارید بگید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن کم کن کوچیک میشه

زیاد کن بزرگ میشه

بهترین راه همینه

البته من وزنم رفت بالا یه مدت یکم سایز اضافه کردم بعد دوباره کم کردم  تغییر چندانی نکرد فقط اویزون شد فکر کنم باید با ورزش وزن کم کنی تا بهم نریزی

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

وزن کم کن کوچیک میشهزیاد کن بزرگ میشهبهترین راه همینهالبته من وزنم رفت بالا یه مدت یکم سایز اضافه کر ...

آخه وزنم کم کنم خیلی کم کوچیک میشن من میخوام خیلییی سایزشون کم بشه