2777
2789
عنوان

انقدر اعصابم خورده خوابم نمیبره بنظرتون حق دارم ازش ناراحت باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا من باورم نمیشه خواهرت گفته بنظرم قضاوت نکن شاید شوهرت از خودش گفته یه دستی زده

منم همین فکرو میکنم

به گوشی شوهرت نگاه کن بببن خواهرت زنگ زده با شوهرت با اون تماس گرفته

خدایا شکرت

چرا خواهرت لوت داد؟؟من بودم باهاشون قطع ارتباط میکردم

زنگ ب خواهرت بزن بی مهریش را ب روش بیار

بعدم ب شوهرت الکی بگو خواهرم اینجور بهت گفت ک من پولو بهش برنگردونم بگو تعارف کرد  چون شرایط منو میدونست

منم کم از خواهر هام ضربه نخوردم آدم هم نمیشم که نمیشم

ولی جدیدن دارم تمام تلاشم رو میکنم مثل خودشون بشم بی چشم رو 

بی اهمیت به درد و مشکلاتشون بخدا که دیگه کم کم دارم از ضربه خوردنشونم خوشحال میشم اونقدرررر که بهم ضربه روحی و روانی و مالی زدن البته که سپردمشون به خدا

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
چرا من باورم نمیشه خواهرت گفته بنظرم قضاوت نکن شاید شوهرت از خودش گفته یه دستی زده

نه الکی نمیگه مطمئنم بار اولش نیست یباربهش پول قرض دادم برد داد شوهرم😐

منم همین فکرو میکنمبه گوشی شوهرت نگاه کن بببن خواهرت زنگ زده با شوهرت با اون تماس گرفته

اتفاقا به شوهرم گفتم داری یه دستی میزنی من چه پولی دارم مگه پولی دادی بهم بعد گفتم چه ساعتی زنگ زد گفت 7همون موقع که ازش خداحافظی کردی ماشین گرفتی بری خونه 

یه دستی زده بهت لو ندادی که لزوم زنگ زدن به خواهرت رو متوجه نشدم

اتفاقا به شوهرم گفتم داری یه دستی میزنی من چه پولی دارم مگه پولی دادی بهم بعد گفتم چه ساعتی زنگ زد گفت 7همون موقع که ازش خداحافظی کردی ماشین گرفتی بری خونه

منم همین فکرو میکنمبه گوشی شوهرت نگاه کن بببن خواهرت زنگ زده با شوهرت با اون تماس گرفته