2777
2789
عنوان

عاشق ساعت دوازده شب به بعدم 😍

177 بازدید | 12 پست

همه چی ارومه  

همه جاساکته 

بچه ها خوابن 

کلی وقت ازاد هست 

واسه من تازه زندگی ازاین ساعت شروع میشه 

ساعتی ک بچه هام تو خواب عمیقن

خونه مرتبه همه چی سرجاشه 

توسکوت مطلق با یه باریکه ی نور   پامیشم چایی دم میکنم 

کتابای نصفه نیمه رهاشده رو  تموم میکنم   و به این فکر میکنم زندگی چقد قشنگه با وجود همه ی دردهاش 

به اینکه اگه خودم بخوام حتی میشه  خوشبختی و توهمین ساعت دوازده شب  پیداکرد ...

شاید نباید از زندگی زیاد توقع داشت ...

💙🐬

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم ازش چون همه فکر و خیالم میاد تو سرم

رها کن  امضامو ببین ... ارامش تو رهاییه

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

منم همینم اما شوهرم اذیت میکنه یساعت یبار بیدار میشه میگه بیا بخواب شبا بیدار نمون و فلان و...من عاش ...

شوهرمن میخوابه دیگه توپم تکونش نمیده 🐼