2777
2789
عنوان

جلب توجه

71 بازدید | 6 پست

من نتایج کنکورم اومده بعد خیلی خراب کردم یکسالم پشت کنکور موندم باز اینطور شد، حال خودم کم خرابه مامان بابامم میذارن روش هی تیکه و طعنه، چیکار کنم دست بردارن‌ از این طعنه ها و دعواها؟ گفتم فرار کنم خونه دوستم یه مدت ولی مطمئنم وقتی برگردم راهمم نمیدن خونه، خودکشی نمایشی زد به سرم دیدم نمی ارزه، توروخدا بگید چکار کنم دلشون برام بسوزه دست از سرم بردارن؟ ازگرسنگی غش کنم ببرنم بیمارستان؟ 

برو از موضع ضعف حرف بزن بگو مگه ارزش من فقط به درس بود من بچتون نیستم پاره تنتون نیستم گونا ندارم بع ...

حرف زدم کلی گریه کردم براشون مهم نیست فقط میگن ما اینمهمه خرج تو کردیم از زندگیمون زدیم که اخرش بشه این؟ امروز یه ساعت رفتم بیرون و اومدم مامانم تا دید برگشتم گفت کاش یه ماشین زیرت میکرد برنمیگشتی دیگه، بابام بدتر، بخدا دیگه نمیکشم هر چقدر گفتم بابا منو همون پارسال بنویسید برم ازاد من ادم درس نیستم بذارید برم ازاد خودم میرم کار میکنم قبول نکردن...خیلی براشون مهمه که بگن بچشون ملی درس میخونه..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.