2777
2789
عنوان

شما باشید همچنان عاشق این پسر میمونید

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست
همه میگن دروغ میگهآخه اصلا جدی نمیگیرمش ب ظاهر حس میکنم خواسته خودی نشون بده

بقول شما خواسته خودی نشون بده ولی چرا این شکلی؟ مثلا قراره شما با شنیدن این حرفها بهش افتخار کنی؟ یا بیشتر ازش بدت بیاد.از طرفی کسی که عاشقه تو این چیزا ترسو میشه نمیاد انقدر راحت گذشته ای اگه به این ناپاکی بودن داشته باشه همون اول برای طرف بازش کنه. حتی اگه نمیدونی واقعا حرفش راسته یا نه به حرفامم فکرکن.کلا مشکوکه

بقول شما خواسته خودی نشون بده ولی چرا این شکلی؟ مثلا قراره شما با شنیدن این حرفها بهش افتخار کنی؟ یا ...

دقیقا خودمن همینو میگم.اخه من با ی پسر بسیار لاشی بودم اما حتی ی کلمه از رابطه هاش نگفت.عجیبه ک این گفته 

اگ واقعا طرف این کاره باشه ک نمیاد بگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خودمن همینو میگم.اخه من با ی پسر بسیار لاشی بودم اما حتی ی کلمه از رابطه هاش نگفت.عجیبه ک این ...

اگه هم واقعا دوستت داشته باشه وقتی مطمئن شد قلبتو تصاحب کرده و جایگاهش تو قلبت محکمه میاد اینطوری اعتراف میکنه. این کار دوحالت داره یا میخواد ازش بدت بیاد 

یا بقول شما میخواسته خودی نشون بده و این بنظرم از کم عقلی اون طرفه که با اینجور حرفها بخواد خودی نشون بده انگار که دختره تو دلش میگه عجب جنتلمنیع پسر. بازم میگم حتی اگه همچین چیزی نبوده باشه پسره از نظر اخلاقی مشکل داره پسر سالم برای چی باید از این روش که فقط خودشو داره خراب میکنه تو ذهن اون دختر، بهش خودی نشون بده؟ اگه من جای شما بودم کنسل میکردم از هر طرف که فکر کنی برداشت خوبی نمیشه از شخصیت این ادم داشت

اگه هم واقعا دوستت داشته باشه وقتی مطمئن شد قلبتو تصاحب کرده و جایگاهش تو قلبت محکمه میاد اینطوری اع ...

خب بقول شما میخواد ازش بدم بیاد واقعا با این حرفم بدم اومد اما امروز اومده پبام داده نیستی کم پیدایی بقران نگرانت شدم.من بخاطر تو گاهی دلم تنگ میشه میام اینستا استوری هاتو ببینم.حب الان چ منظوری داره اخه؟

میخوام فکرر نکنم اما با این کارا نمیشع

خب بقول شما میخواد ازش بدم بیاد واقعا با این حرفم بدم اومد اما امروز اومده پبام داده نیستی کم پیدایی ...

بهش کم محلی کن میخواد دونه بپاشه ببینه واکنشت چیه یه جور بازی روانی.دختر ها هم که اینجور موقعه ها فکر میکنن پسره چقدر دوستشون داره که اینطوری میگه ولی در واقع اینا تمامش دون پاشیدنه،تا زوده تمومش کن گلم بازم هرچی خودت صلاح میدونی من وظیفه ام بود بهت بگم

بهش کم محلی کن میخواد دونه بپاشه ببینه واکنشت چیه یه جور بازی روانی.دختر ها هم که اینجور موقعه ها فک ...

ممنون ک گفتی خدا خیرت بده عزیزم برای سلامتیت صلوات فرستادم.نمیدونم تو راهی سختی گیر کردم واقعا میخوام فراموشش کنم اما با این کاراش نمیدومم چ کنم

در صورتی ک من تازه استوری گذاشته بودم 

ممنون ک گفتی خدا خیرت بده عزیزم برای سلامتیت صلوات فرستادم.نمیدونم تو راهی سختی گیر کردم واقعا میخوا ...

قربونت برم عزیزم منم برات فرستادم❤️

درکت میکنم وقتی اینطوری رفتار میکنن ادم گیج میشه که چی درسته چی غلط.ولی یه چیزی بگم. همیشه به حس قلبت اعتماد کن اون حسه که درونته از صدتا مشاور بهتره. اگه حس کردی واقعا که آدمی خوب نیست مناسبت نیست بدون حست اشتباه نمیکنه.

عزیزم لیاقتت خیلی بالاست امیدوارم مردی که لایق قلب مهربونت بشه بیاد تو زندگیت💚

قربونت برم عزیزم منم برات فرستادم❤️درکت میکنم وقتی اینطوری رفتار میکنن ادم گیج میشه که چی درسته چی غ ...

ممنونم❤️❤️

از طرفیم روم نمیشه انفالو کنم ب نظرتون چ کنم

درصورتی ک پیشنهاد خوبی هم از کسی دارم نمیدومم چ کنم

چرا روت نمیشه گلم؟ یعنی ممکنه از نزدیک ببینیش؟

ارع.اشنا مون

قبلن خیلی چت کردیم باهم چون فک میکردم ازم خوشش،میاد تا آخرین بار این حرفو گفت

حتی قبلش میگف خیلی خوشگلی مث ماهی 

ماه کم میاره پیشت.برام پست میفرستاد .استوری ریپلای میکرد

بیرون میبینه پیام میده خیلی زیاااد قربون صدقه م میره چند بارم رو بسته گفت ازت خوشم میاد اما رک و واضح حرفی نزده من حس،میکنم جدی نگرفتم این حرف گفت ک رابطه داشته با دخترا .البته گفت الان دو سال سینگلم با کسی نيستم 

اگه چیزی اذیتت میکنه حذفش کن خجالت نکش عزیزم. وقتی اون داشت از گذشته اش میگفت مگه از تو خجالت کشید ی ...

منظرم ی مدت حداقل۲ماه بگذره پیام نده انفالوش کنم لعنتی اونم هر چند وقت میاد پیام بی،نتیحه میده

ارع.اشنا مونقبلن خیلی چت کردیم باهم چون فک میکردم ازم خوشش،میاد تا آخرین بار این حرفو گفتحتی قبلش می ...

میگم میخواد امتحانت کنه.انقدر به دخترای مختلف اینطور حرف ها یا امثالهمش رو میزنن.ازش فاصله بگیر اینجور آدمها جدای اصلا از گذشته ای که داشتن،چون رابطه های مختلف تجربه کردن اگه حرفش درست باشه،تنوع طلب میشن به شدت.مزه رابطه های مختلف رفته زیر زبونشون. اگه از بینشون یکی واقعا

واقعی توبه کنه وگرنه خیلی خیلی سخت وفادار بمونن. نزار بهت نزدیک بشه تو حتی نمیدونی توی سر اون چی میگذره قصدش چیه و با حرفهای قبلی هم که باهم زدیم مجموعا درنظر بگیر

منظرم ی مدت حداقل۲ماه بگذره پیام نده انفالوش کنم لعنتی اونم هر چند وقت میاد پیام بی،نتیحه میده

من جای شما بودم بدون معطلی تمومش میکردم.یه روز بخاطر تصمیمت از خودت تشکر میکنی