2777
2789

والا قبل اینکه روتین پوستی داشته باشم پوستم صاف تر از الان بود☹️

از ضدآفتاب فلوئیدی مای استفاده میکنم و آبرسان و مرطوب کننده و روشن کننده درمالیفت

ممکنه از اینا باشه؟

...
من کک مک داشتک پارسال ضدآفتاب مای خریدم سه ماه زدم صورتم دوبرابر لک زد،رفتم دکتر

منم قبلا شنیده بودم برند مای لک میاره بخاطر همین شک کردم چون من اصلا از این لک ها نداشتم

دکتر بهت چه ضدآفتابی معرفی کرد؟

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از آبرسان درمالیفت استفاده میکنم خودم وقتی جوش میزنم جای جوش هام اصلا نمیره از قبل اینجور بودم خیلی طول میکشه تا کمرنگ شه ولی فکر نمیکنم از درمالیفت باشه پوست خودم همینجوریه 

منم قبلا شنیده بودم برند مای لک میاره بخاطر همین شک کردم چون من اصلا از این لک ها نداشتمدکتر بهت چه ...

حالم ازش بهم میخوره من اینو میزدم فک میکردم محافظت میکنه میرفتم بیرون.بعد ازسه ماه اشکم دراومد چون پوستم تیره پراز لک شد.مای آشغاله واقعیه

حالم ازش بهم میخوره من اینو میزدم فک میکردم محافظت میکنه میرفتم بیرون.بعد ازسه ماه اشکم دراومد چون پ ...

ضدآفتابش به نظر بهترین ضد آفتابی بود که داشتم چون خیلی سبکه باهاش جوش نزدم صورتمم خیلی لطیف میکرد ولی صورتم پر از لک شده

اگه قبلا داشتم میگفتم مشکل از خودمه ولی من همیشه تو آفتاب بودم ولی از این لک ها نداشتم

دقیقا توی این دو ماهی که این روتین رو انجام دادم و ضدآفتابم رو عوض کردم اینجوری شدم

...
من از آبرسان درمالیفت استفاده میکنم خودم وقتی جوش میزنم جای جوش هام اصلا نمیره از قبل اینجور بودم خی ...

منم کلا لک روی ضورتم دیر میره ولی این لک ها حای جوش نیستن و جدیدن اصلا تاحالا نداشتم

ببخشید چه ضدآفتابی استفاده میکنی؟

...
من کک مک داشتک پارسال ضدآفتاب مای خریدم سه ماه زدم صورتم دوبرابر لک زد،رفتم دکتر

سلام

دکتربرات چی تجویز کرد؟ منم صورتم کک ومک داره نمیدونم چیکارکنم؟ لیزرتاثیرداره؟ 

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
سلامدکتربرات چی تجویز کرد؟ منم صورتم کک ومک داره نمیدونم چیکارکنم؟ لیزرتاثیرداره؟

من دوجلسه لیزر کیو سوئیچ رفتم و دارو های دست ساز و ضد لک و ترمیم کننده داد. راضیم کک مک درمان کامل نمیشه فقط کنترلش میکنی پررنگ نشه

قبل ازاینکه سیر بشی دست از غذا بردار این یک

دوم اینکه لک پوستی از سوداست خاکشبر بخور صبحها مواد کارخانه ای کم کنید

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱