2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی با خانواده شوهر

240 بازدید | 16 پست

کیا تو یه ساختمونن بااین عجوزه ها 

من خسته شدم دیگه نمیکشم دسشویی ام میرم تحت کنترلشونم دخالت رفت امد بیجا نظرات بیجا 

اصن نمیدونم چرا زنده ام 

تا کی قرارع اینجوری باشه زندگیم

حامله ام اصلا درکم ندارن 

کلا از همه لحاظ ریختم ب هم شوهرمم نمیاد مستاجری 

شما چطور تحمل میکنید رفت امدتون و رفتارتون چطوره باهاشون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ساختمونیم، خیلی جمعیت زیادی نیستن، یه خاهر شوهر دارم ازدواج کرده و خیلی کم میاد، برادرشوهرم عقد هس، میاد طبقه بالا، پدرشوهر آدم محترمی هس، با مادرشوهر گهگاهی، درگیری لفظی جزئی داریم، اونم زیاد مهم نیس، از اولش شوهرم اجازه دخالت بهشون نداد، خودمم زبون درازم و هرجا لازم باشه جوابشون رو میدم 😂😂🥴🥴 رفت آمد نداریم، گهگاهی مادر شوهرم میاد کمی میشینه، من شاید سالی ده بار نرم خونشون، دعوتمون هم اصلا نمیکنن، منم سالی یه بار، شام دعوت میکنم 

من یه ساختمونیم، خیلی جمعیت زیادی نیستن، یه خاهر شوهر دارم ازدواج کرده و خیلی کم میاد، برادرشوهرم عق ...

من روزی ۱۰۰ بار میادو میره همیشه دختراش اینجان بدون در زدن میان میرن روانمو خراب کردن بقران

من روزی ۱۰۰ بار میادو میره همیشه دختراش اینجان بدون در زدن میان میرن روانمو خراب کردن بقران

اوایل بچه های خاهرشوهرم، خیلی بارفت آمد اذیتم کردن، اصلا هیچ رفتاری هم کارساز نبود، الان خداروشکر خیلی خیلی کم میان، من درم آپارتمانی هس، باید در بزنن تا براشون باز کنم،، مادرشوهر هم اوایل خیلی می اومد الان دیگه زیاد نمیاد، دو هفته یه بار،، یک ساعت اینا میاد میشینه و میره، اوایل طوری رفتار میکردن که مثلا خونه پسرمون هس، عروس غلط کرده عروس چیکاره هس، اختیار دست ماست، اما شوهرم اجازه نداد، ازشوهرم میترسن برا همین نتونستن به حریممون وارد بشن