2777
2789
عنوان

بچه ها همسرم موهاش سفید شده بعد به من میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 31 پست

نمیددنم چرا این مردا اینجورین، کلا یه لقمه نون بهت میدن منت که میذارن ، تازه مریضیها و پیر شدنشون هم میندازن گردن زنها...

کی مجبورشون کرده زن بگیرن؟!برن گردنشو خرد کنن.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو که سفیدی موهاش ژنتیکیه، و ربطی به شما نداره،

چقد بدم میاد یه سری به آدم میرسن فقط بلدن بگن چاق شدی کچل شدی سیاه شدی موهات سفید شده پیر شدی  اه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

اونوقت چند دقیقه پیش تو تاپیک ی نفر می‌پرن به من که زن علیه زنی😂طلاق حق زنه و ...امان از جهل

حق زن که هست ولی اخه منطق این وسط چیکارس؟🫤

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بخاطر همین طلاق؟ جدی یا شوخی؟

نه عزیزم گویا ازم راضی نیست پیرش کردم کلی سرکوفت و ایراد میگیره ازم واقعا دیگه نمیکشم یه انگلیه تا نداره خستم دیگههههه

تو این مدت که شناختمش ۲۰۰ بار گفته طلاقت میدم مهریتو میدم میخوام به آرزوش برسونم منم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

ما که ی استاد داشتیم سن بالا و موهاشون ی تار سفیدم نداشتچیزی بود که خودش می‌گفتمی‌گفت بخاطر وجود خان ...

😐😕😕😕

از این پست چنین میشه برداشت کرد که خانوما مسئول سفید شدن/نشدن موی شوهرشونن

و استارتر موهای شوهرشو سفید کرده!

چه ربطی داره آخه

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

نه عزیزم گویا ازم راضی نیست پیرش کردم کلی سرکوفت و ایراد میگیره ازم واقعا دیگه نمیکشم یه انگلیه تا ن ...

مهریت چند تا سکه اس

خیلی شوهرت نترسه یا خیلی پولداره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نمیددنم چرا این مردا اینجورین، کلا یه لقمه نون بهت میدن منت که میذارن ، تازه مریضیها و پیر شدنشون هم ...

بیچاره باباهامون یه عمر نون بی منت به ما دادن قدر ندونستیم

مهریت چند تا سکه اسخیلی شوهرت نترسه یا خیلی پولداره

گداست بابا🤣🤣 ۱۱۴ تاست مگه قانون به آدم مهریه میزاره بدن ۱۰۰ سال برات قسط میزارن انگار جنتیم

[QUOTE=392147093]نه که واسه رقابت ازدواج می‌کنیم، واسه همون دنبال بهانه ایم بگیم طلاق میگیرما، حواست باشه آقای شوهر ...[/QUOTE

من هیچوقت نگفتم طلاق میگیرم ازت شوخیشم زشت ولی اون بارها گفته طلاقت میدم