2777
2789

خیلیا تو اطرافیانم می شناسم رفتن یه مدتم دوخت و دوز کردن بعد گذاشتن کنار و رفتن لباس آماده خریدن علتش چیه ک اول با علاقه میرن سمتش بعد رهاش میکنن؟؟

من تو خیاطی صفر هستم 

خسته میشن

انسان راحت طلبه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

چون الان پارچه گرون شده 

جای مجزا نیازه برای خیاطی

لوازم هم باید حتما تکمیل باشه

ولی کلا خوبه خانم بلد باشه من خودمم کلاس رفتم.

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکبار رفتم ولی چون چرخ خیاطی نداشتم ولش کردم چون باید با دست میدوختم و نمیشد تجربه کنم، ولی چند سال بعدش چرخ خریدم و رفتم کلاس عاشق خیاطی شدم. حالام اکثرا لباس خونگی خودم و خونگی و بیرون بچه هامو خودم میدوزم

چون الان پارچه گرون شده جای مجزا نیازه برای خیاطیلوازم هم باید حتما تکمیل باشهولی کلا خوبه خانم بلد ...

شما خیاطی میکنی ؟

اخه هزینه ها هم بالاس میترسم برم خرج کنم اخرشم یاد نگیرم

به عنوان یه خیاط بهت میگم 

باید صبرت زیاد باشه ، شوق یادکیری داشته باشی 

خیلی باید بدوزی و تلاش کنی 

پیش هر مسی نری برای اموزش و استاد خوب انتخاب کنی مثلا زرین کفاش یا مهناز بخشایشی 

بعدشم انتظار نداشته باشی مثلا مثل اشپزی که بتر اول با یه رسپی دقیق ، غذات خوشمزه میشه ، خیاطی هم با یه اموزش الگو و دوخت کارت تمیز باشه 

باید خیلی بدوزی تا راه بیفتی 

اگه دوسش داشته باشی و دنبالش بری موفق میشی ولی اگه به جزوه و نکات استادت و همون دو سه ماهی که کلاس میری اکتفا کنی خب قطعا نمیشه 

تو اون دو سه ماه استاد بالا سرته نکات اشتباه الگوهات اصلاح میکنه ، تو دوختا بالا سرته و نکات دوختیت اصلاح میکنه و حتی بعضی قسمتا برای یادگیری خودش بدوزه که ببینی 

ولی بعدش تو دیگه اگه پشتیبانی هم داشته باشه کلاسات کسی بالا سرت نیست و خب تو خیاطیم باید خطکش به دست بود چون نیم سانتم نیم سانته برای همین خطات میره بالا لباسی که تنها میدوزی جذاب نمیشه نا امید میشی و ول میکنی 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
شما خیاطی میکنی ؟اخه هزینه ها هم بالاس میترسم برم خرج کنم اخرشم یاد نگیرم

یاد که میگیری من خودم خیی خنگ بودم تو خیاطی

بله انجام میدم فقط باید مربی خوب باشه.

اگر میخوای خوب یاد بگیری باید اندازه های واقعی لباس بدوزی تا خوب یاد بگیری البته با پارچه های ارزان

هزینه هات رو حساب کن

چرخ خیاطی 

سردوز

اگر میتونی بسم الله

چچرخ خیاطی و سردوز چقد میشن؟

قیمتای مختلف هست.

باید بگردی از سه تومن تا بالا

متوسط ده تا پانزده تومن

حالا اولش سردوز نیاز نیست

میتونی بدی بیرون برات بزنن