2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسره مشکلش چیه

176 بازدید | 31 پست

بهم پیشنهاد اشنایی داد و قصدشم گفته جدیه با حرفاشم مشخصع که قصدش جدیه

حالا کار به این ندارم 

و تا الان اصلا نگفته که بریم بیرون

بیشتر تایمش رو درگیر کارش هست و اصلا وقت خالی نداره چون یسری مشکلات هم داره

من برام سواله کسی که اینقد درگیر کار هس و این همه مشکل داره 

چرا باید پیشنهاد اشنایی بده؟؟ 

فقط شرایطش مثل بقیه نیست ولی دل که داره

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شرایطش مثل بقیه نیست ولی دل که داره

خب اخه بین این همه مشکل!!!

مشکلاتش مربوط به سه ماه اخیر هست چرا صبر نکرده حل بشه بعد به فکر عشق و عاشقی بیوفته

واقعا گناه من چیه اخه 

یعنی کسی که کار می‌کنه حق پیشنهاد ندارع بالاخره یه تایمی خالی می‌کنه

فقط کار نیس

یه سری مشکلات براش پیش اومده توی همین سه ماه اخیر

طوری که خیلی تو خودشه و همش فکرش درگیره

سعی میکنه برام وقت بزاره ها ولی اخه کسی که این همه مشکل داره چرا صبر نکرده مشکلاتش حل بشع؟؟

من از اول رابطه باید مدام منتظرش باشم؟

خب اخه بین این همه مشکل!!!مشکلاتش مربوط به سه ماه اخیر هست چرا صبر نکرده حل بشه بعد به فکر عشق و عاش ...

متوجه نمیشم خب اگه اوکی نیستی ادامه نده باهاش تو قبول کردی و وارد رابطه شدی حالا با هر شرایطی که داشت و داره قرار نیست که فقط وقتای خوشی کنار هم باشید،

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
متوجه نمیشم خب اگه اوکی نیستی ادامه نده باهاش تو قبول کردی و وارد رابطه شدی حالا با هر شرایطی که داش ...

راستی اگه فقط مشکل بیرون رفته بهش بگو چه ایرادی داره خودت پیشنهاد بدی که یه وقتی رو در نظر بگیرید که اونم اوکی باشه

متوجه نمیشم خب اگه اوکی نیستی ادامه نده باهاش تو قبول کردی و وارد رابطه شدی حالا با هر شرایطی که داش ...

اخه از اولین روزی که باهاش شروع کردم مدام درگیر مشکلاتش هس

یعنی نباید حداقل یک هفته اول رو کلا به خودمون فکر کنیم و ارامش داشته باشیم؟

فقط کار نیسیه سری مشکلات براش پیش اومده توی همین سه ماه اخیرطوری که خیلی تو خودشه و همش فکرش درگیرهس ...

ببین از قضا تو مشکلات همراهش باشی بهتره الان بیشتر به یک همراه احتیاج داره مشکل همیشه هست 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
راستی اگه فقط مشکل بیرون رفته بهش بگو چه ایرادی داره خودت پیشنهاد بدی که یه وقتی رو در نظر بگیرید که ...

اره الان بیشترین چیز همینه

دوس دارم حداقل یه بار بریم بیرون یکم رو در رو راجب خودمون صحبت کنیم ببیتم اصلا میخوام ادامه بدم یا نه.

میترسم بد باشه که من پیشنهاد بدمم