2777
2789

سلام خانوما یه سوال چجوری متوجه شدین تو ماهای اول حامله این؟جدا از پریود نشدن اونو کار ندارم نشونه های دیگه ای داشتین ک شک کنین حامله این؟

دوستم  دو بار حامله شد و هر دوبار کمردرد خیلی شدید گرفت 

میگفت حس میکنم کمرم داره میشکنه 

جالبه دفعه دوم از روی کمردردش فهمید در حالیکه هنوز بی‌بی‌ چک منفی بود

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نه هیچ نشانه ای چون تو اقدام بودم یهو از بیروم اومدم هوس اب زرشک کردم شدید یه لیوان پر خوردم بعد یهو استرس گرفتم امروز موعدمه نکنه باردار باشم اخه اب زرشک باعث سقط میشه دیگه بی بی چک زدم مثبت شد رفتم همون موقع ازمایشگاه دیدم بله باردارم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من سینه هام سوزن سوزن میشد که یعنی آماده میشه برای شیر دهی در آینده

البته زودم با آزمایش می‌فهمیدم 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

من سر هردوتاشون چندروز مونده به موعدم یک زیر دل درد بدی میگرفتم که شک میکردم و بی بی میزدم مثبت میشد تا آخر بارداری هم این دردو داشتم از ۸ هفته تهوعم شروع میشد تا آخر ۴ ماهگی و بعدم کلی مشکلات دیگه داشتم کلا

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله