2777
2789
عنوان

اسم دختراتونو بگین یا از هر اسمی که خوشتون امد

| مشاهده متن کامل بحث + 50897 بازدید | 888 پست
اسم پسر انتخاب کردم آمین،اسم دختر هنوز قطعی نشده

بنظرم آمین نزار فردا اسمشو دوستاش مسخره میکنن میگن پشت اسمش آمین یا رب العالمین .مخصوصا این نسل بچه های جدید که همه چی میخوان اسباب خنده کنن

بنظرم آمین نزار فردا اسمشو دوستاش مسخره میکنن میگن پشت اسمش آمین یا رب العالمین .مخصوصا این نسل بچه ...

اخه این یه نذر هست

من بچگی مریض میشم و مامانم نذر میکنه که خدا آمین مامانمو جواب بده اسم بچم میزارم آمین نمیتونم بزنم زیر نذرم

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بپرس از کسی که اطلاعات دینی داره فکر کنم بتونی یه نذر دیگه ادا کنی بجاش

از گوگل شماره در بیارم یا حرم امام رضا؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

از گوگل شماره در بیارم یا حرم امام رضا؟

همون حرم خوبه مطمئنه...حالا یعنی اگه شما پسر دار نمیشدید نذر مامانت چی میشد اونوقت؟بنظرم این نذر قبول نیس که برای آینده کسی خط ومش بزارن....منم خواهرم کسی براش نذر کرد بچه دار بشه بهش گفت باید اسم پسرتو به دنیا اومد بزاری جواد ولی خواهرم قلبا راضی نبود ورفت پرسید بهش گفتن تا چند روز تو خونه جواد صدا کنید ولی اسمی که دوست دارید برید بزارید

شما ادب داری؟ اگر داری بگو معنی اون دو اسمی که به همگان معرفی کردی چیه؟ بگو بدونیم. بگو ببینم اصلا م ...

خدا شفات بده🤲🤲🤲🤲🤣🤣🤣🤣

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

خدا شفات بده🤲🤲🤲🤲🤣🤣🤣🤣

قول شرف میدم این جمله رم عین همون اسمهات از این و اون شنیدی و یه چیزی میگی. مثل تو زیاده. مشت نمونه خرواری توی این جامعه

ولی اینم بگم:

خوب بلدی از زیر جواب درست و حسابی دادن در بری شیطون. نصف این جامعه مثل تون. وقتی می خوای یه  چیزی یادشون بدی یه حقیقتی رو بهشون بگی یه چیزی حالیشون بشه هم خودشونو به اون راه می‌زنن هم گوشاشونو کر می‌کنن

عیب نداره همین شکلی ادامه بده. موفق باشی. منم خدا شفا میده

قول شرف میدم این جمله رم عین همون اسمهات از این و اون شنیدی و یه چیزی میگی. مثل تو زیاده. مشت نمونه ...

در حدم نیستی وگرنه برات معنیشو میگفتم🤧🤣

ریپ نزن منو حوصله ی تو یکی رو اصلا ندارم

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

در حدم نیستی وگرنه برات معنیشو میگفتم🤧🤣ریپ نزن منو حوصله ی تو یکی رو اصلا ندارم

ریپ؟

reply?

اون کلمه مال انگلیسی هاست کوچولو

همون بگو جوابمو نده. 

خیلی بی کلاسه حرف زدنت. پیش اهل فن مسخره میشی. این شکلی حرف نزن.‌ 

در حدم نیستی وگرنه برات معنیشو میگفتم🤧🤣ریپ نزن منو حوصله ی تو یکی رو اصلا ندارم

نخواستم جوابت رو بدم ولی حیفم اومد بهت تأکید نکنم این موردو. چون هر جا ببینم تذکر میدم حتی توی جامعه نه فقط مجازی.‌ توی بعضی پستهامم هست. می تونی مدل این حرف زدنها رو که تذکر دادم بخونی بلکه یه چیزیم یاد بگیری

خدانگهدار. برای شفا گرفتنم بازم دعا کن

معنی اسمها رو هم نخواستم. خواستم معنیشونو برات بگم نه اینکه شما برام معنی کنی. 

هر وقت ازت نظر خواستن نظر بده.😆😆بد نیست اون مغز زنگ زده ات هم یه جاهایی به کار بندازی.آکبند نگهش ن ...

اسمای من در آوردی تو‌خوبع دو روز دیگه همون بچه ها بر پدرت لعنت میفرستن بااین اسمای مزخرفی که روشن گذاشتی🤮🤮 اقدس و سکینه و خدیجه می‌ذاشتی بخدا از این اسما تو بهتر بود🤢🤢

شما ادب داری؟ اگر داری بگو معنی اون دو اسمی که به همگان معرفی کردی چیه؟ بگو بدونیم. بگو ببینم اصلا م ...

دمت گرم عجب حالشو جا آوردی طرف یه راست  با گربه می‌ره ثبت احوال میگه غلط کردم به دادم برسید🤣🤣

‌ پرنسا و مایسا اسم دخترام

خدا حفظشون کنه 😍 اسماشون بهم میان

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️