2777
2789

من دی ماه ۱۴۰۲نامزد کردم و اردیبهشت ۱۴۰۳عقد کردم هنوز نرفتم خونه خودم 

خونمون داشت ساخته می‌شد هنوزم کلی کار داره کابینت ایناش مونده کابینت کارم همش بهانه میاره و نمیاد 

قرار شد بعد این محرم صفر یه عروسی مختصر ساده بگیریم و بریم سرزندگیمون 

مادر بزرگ همسرم فوت شدن

و من الان موندم تا کی باید صبر کنم تا سال باید وایسم ؟

تا کی آخه

بدون عروسیم به هیچ عنوان نمیرم 

چون جز یه عقد خشک و خالی توی محضر هیچی نداشتم 

فقط رفتم عقد کردم و برگشتیم 

چیکار کنم

حال روحیم داغون دلم میخاد بخوابم دیگه بیدار نشم 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا..چرا ناراحتی ؟؟چه عجله ای هست..اصلا عجله نکن سر صبر بهترین عروسی را بگیر به‌بعد چهلم

میترسم بعد چهلم به روی خودشون نیارن خانوادش 

و توقع داشته باشن تا سال وایسم 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
پير بوده؟؟؟ ٣-٤ ماه كافيع

آره خیلی ۹۰وخورده ای سالش بود 

میترسم خانوادش به روی خودشون نیارن تا سال

عزیزم اگر خانوادهاتون اینو بد نمیدونن برو بعدا عروسی بگیر

منم شرطم همین شد بعدش خانواده ی شوهرم زدن زیرش ک نگیر و فلان تو ک اومدی و دیگه ول کن منم پامو کردم توی ی کفش همسرمم گف بهشون ک من قول دادم براش عروسی میگیرم و گرفتمم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
زیاد نشده که اکثرا دو سال رو عقد میمونن

خیلی‌ سخته دوران عقد خیلی‌ 

واقعا تحمل تموم شده

نه به این خونه دیگه تعلق دارم نه هنوز خودم خونه ای دارم

عزیزم اگر خانوادهاتون اینو بد نمیدونن برو بعدا عروسی بگیرمنم شرطم همین شد بعدش خانواده ی شوهرم زدن ز ...

همسرم هم همینو گفت اما میدونم آدمی نیست که بعدش عروسی بگیره