2777
2789

5 سالشه چند شبه خواب های بد میبینه

امروز یه نوبت مشاور آن لاین گرفتم با من حرف زد با پسرم هم همینطور 

گفت اضطرابش بالاست و با خواب بد خودش رو نشون داده و باید یه دوره درمانی هم من هم پسرم بگذرونیم

من خودم خیلی استرس دارم و دارو میخورم ولی فکر می کردم تونستم با توجه به تجربه خودم از پسرم خوب مواظبت کنم

قبلا با مهد رفتن یا حتی دکتر رفتن خیلی مشکل داشت

الان خیلی بهتر شده

ولی الان با حرف مشاور فکر میکنم کل کارهام بی نتیجه بوده

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
شاید واقعا استرست روش تاثیر گذاشته شاید ژنتیکه

دارو میخورم که روش اثر نذاره

ژنتیک که هست ولی من این همه کار کردم 

ولی انگار همش بی نتیجه بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب احتمالا ژنتیکی استرس دارین 

پسرت زیاد در معرض گوشی و تبلت؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین الان کلا روی هرچیزی یه اسمی میذارن ینی حتی به یه میوه ای هم علاقه داشته باشی میگن شما دچار بیما ...

میدونم به احتمال زیاد شلوغش کرد که باهاش ادامه بدم 

از طرفی هم شک کردم شاید درست بگه 

نمیخوام پسرم هم مثل من با ترس بزرگ بشه

خب احتمالا ژنتیکی استرس دارین پسرت زیاد در معرض گوشی و تبلت؟

نه خیلی کنترل میکنم

آخه شرایط بچگی من واقعا بد بود ولی خیلی سعی کردم شرایط پسرم بهتر باشه

ببین الان کلا روی هرچیزی یه اسمی میذارن ینی حتی به یه میوه ای هم علاقه داشته باشی میگن شما دچار بیما ...

هیچم اینطوری نیست واسه برچسب زدن باید علائم مشخص تو بازه زمانی خاص با دفعات بالا داشته باشی

ψ ❤️

هر چقدرم بگی فلان کارو کردم بازم نسبت به بقیه محتاط تر هستی پسرت اضطراب جدایی داشت؟

آره داشت به سختی درست شد و الان راحت ازم جدا میشه

ببین مثلا همش داره در مورد مرگ ،اینکه ما از کجا به وجود اومدیم اینکه چرا گوشت حیوونها رو میخوریم و از این چیزا سوال میکنه

سوال هاش طبیعیه محتوای خواب هاش به جدایی از خانواده مربوطه؟

نه به اینکه دور از جون کشته میشه

نه خیلی کنترل میکنمآخه شرایط بچگی من واقعا بد بود ولی خیلی سعی کردم شرایط پسرم بهتر باشه

میفهمم من خودم ژنتیکی استرس و افسردگی داشتم ولی بچگیم خیییلی آروم بودم اما به خاطر اون شرایط سخت و متشنجی که وجود داشت ، ژنتیکم در نهایت بیدار شد و گریبانم رو گرفت 

پسرت هم خیلی خوبه که به فکرشی، از مداواش نترس معنی بدی نداره ! پیشگیری بهتر از درمان است ... 

خیلی بچه ها این مشکلات ساده رو دارن باید براش وقت بزاری هم با کمک روان درمانگر هم توجه و تلاش خودت همراهیش کن بچت رو ....

براش بیشتر وقت بزار بشین باهاش نقاشی کن نقاشی هاش رو تحلیل کن مفاهیم  رو با نقاشی بهش آموزش بده 

باهم بشینید کاردستی درست کنید ، خمیر بازی کنید ... اینا خیلی تو مهار کردن استرسش تاثیر داره 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی