2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی مجردیتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 73 پست
ازته دل نیست این که راضی هستی فقط خودتو قانع می‌کنی مردای این دوره هیچ وقت راضی نمیکنن زنشونو

مجردم...

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
مشکل هورمونی شدید ک باعث شده بدنم پر از جوش گوشت اضافه و مثل مردا پرمو سینه ها کوچیک و بدفرم

ای بابا

درمان نداره؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آها پس همونه گفتم که هیچ متاهلی راضی نیست

چرا هستن

چون زندگی ساختنیه

نمیشه اماده رفت نشست

سخته خسته شدم همینجوری مجرد بمونم راحت ترم

اسم بیماری چیه

تنبلی تخمدان و تستسترونم بالاست

عزیزم بزرگش نکردی؟

منم این مشکلو دارم

پلی کیستیک و کیست سینه م دارم تازههه

عزیزم بزرگش نکردی؟منم این مشکلو دارمپلی کیستیک و کیست سینه م دارم تازههه

ن بخدا 

وسط سینه هام پرررر از مو ضخیم شکم افتضاحه پشت کمر 

شونه هام پر از جوش ک جاشون گوشت اضافه شده 

سینه هام کوچیک مونده 

همه تنبلی دارن ولی نوع من افتضاحه افتضاح 

ن بخدا وسط سینه هام پرررر از مو ضخیم شکم افتضاحه پشت کمر شونه هام پر از جوش ک جاشون گوشت اضافه شده س ...

منم همه این مشکلاتو دارم همشو حتی کچلی و پرخوری و...

ولی چون سسنه هام پر از کیست هس بزرگن

مو زائد مثل من دارید یعنی؟ پس چرا هرکس نگاه میکنم مثل من نیست آزمایش دادی برای کچلی سرت ؟

اره عزیزم دادم

موی زائدم دارم شدید

ولی خودمو اینطوری دوس دارم و دارم درمان میشم