اینقدر درس خوندم جزو پرتلاش ترین های کلاسمون بودم مدرسه نمونه دولتی همه ی نوجوونیم به درس گذشت تهش یه رشته مضخرف آوردم ترازش ۱۱۰۰۰ شده دندون میاره صد در صد مامانم بهش زنگ زد تبریک بگه گفت دندان عالیه پول توشه ما هم سنمون میره بالا دندونامون رو برامون درست میکنه و فلان🥲 خاک تو سر خنگم اینقدر درس خوندم مایه موفقیت نشدم یکی نشد به مامان من تبریک بگه همش ما باید تبریک بگیم نه تیزهوشانی شدم نه کنکور رشته تاپ آوردم ته موفقیتم همین نمینه دولتی گوز بود در طی این ۱۳ سال الانم با یکسال تاخیر باید برم تهش پرستاری آزاد بخونم ترمی خداتومن پول شهریه بدم بابامم معلم بازنشسته اس هیچ پولی نداریم از کجا باید جور کنم همش باید غصه بخورم😭 انقدر تو پروسه درس و کنکور بهم فشار اومده که اصلا حالم از درس و دانشگاه بهم میخوره 😭 تف تو زندگیم هیچی نشدم اینقدر درس خوندم اگه صد ام رو نزاشته بودم بازم پشت میموندم ولی من صد ام رو گذاشتم مگه خرم بازم بمونم پشت؟😭 همه ی بچه های همکارای مامانم پزشکی دندون دارو آوردن من مایه شرمساری و خرجشون شدم همش خرج آوردم دیگه دوست ندارم سربارشون باشم وقتی مامانم داشت تبریک میگفت من تو اتاق میشنیدم میخواستم خودم رو از پنجره پرت کنم بیرون 😭😭💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اون خیلی مخ بود سمپادی بود کانون باهاش مصاحبه کرده همیشه اسمش رو تو آزمونا میدیدم
میدونم هر وقت نتایج اومد که دندون یا هر چی قبول شده بعد تبریک بگید بعد هم چرا حسرت میخوری حسرت زمانی باید بخوری که تلاشتو نکرده باشی. الان من میدونم تلاش نکردم همش حسرت و عذاب وجدان دارم دیگه خودتو همش مقایسه نکن تو همون پرستاری میتونی به جاهای بالاتر برسی