2777
2789

حدودا از اواخر ابتدایی تا دبیرستان کلاس رفتم سطحم خوب بود ولی چن سال پیش به خاطر درسام ول کردم زبانم که فراره الان چیز زیادی یادم نیس چطوری و از کجا باید شروع کنم اگه کلاس زبان بخوام برم باید دوره آیلتس برم؟

می خوام نهایتا طی دو سال آیلتس بگیرم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داری ازت تعیین سطح بگیرم بعد راهنماییت کنم؟

کی؟

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
چجوری

چندتا سوال می‌پرسم سطح اسپیکینگ و گرامرش رو بررسی می کنم بعد مطابق سطحی که داره و کتابایی که قبلا گذرونده کمکش می‌کنم

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

من🤦🏻‍♀️😄مدرسم گفتم شاید بتونم کمکت کنم

نه میگم کی؟ چه زمانی😂

ممنون 

نه میگم کی؟ چه زمانی😂ممنون

آها حله😂

خصوصی آیدی تلگرامم رو می‌دم فردا ظهر ازت چندتا سوال می‌پرسم بعد یه رایتینگ کوتاه ازت می‌خوام اگر اشکالی نداشته باشه

بعد اگر موافق باشی صحبت می‌کنیم راجع به کتاب و منابع

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

آها حله😂خصوصی آیدی تلگرامم رو می‌دم فردا ظهر ازت چندتا سوال می‌پرسم بعد یه رایتینگ کوتاه ازت می‌خوا ...

اگه اشکال نداره بمونه برا بعد امتحانای دانشگاهم الان ذهنم درگیر اوناس