2777
2789
عنوان

بچه ها به سرم زده ترک تحصیل کنم نامزدم مخالفه🤦‍♀️🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 68 پست
پشیمون که آرهولی چیکا کنم نمتونم درس بخونم

میتونی خودت نمیخوای ذهنتو آزاد کن هرچی سر تایمش میخوای دو ساعت بخونی تمرکز کن نرو تو فضای مجازی یا تو فکر نامزدت

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن ازدواج چرا دوباره اومد پایین 

دوباره داریم عین نسل مادربزگ هامون زندگی میکنیم 🤧

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

اولا که مگه زمان پیامبره ازدواج تو سن کم ؟ تازه ۱۶-۱۷ سالته دوما صدددد درصد بخاطر نامزدته

خانم میگم  من بعد از امتحانات خرداد عقد کردم دقیقا یک تیر  و ب تابستون خورد

طول سال تحصیلی اون بیچاره روحیم خبر نداشت  من وجود خارجی دارم

🤍✨️Hala Madrid

۵ سال میگذره 

دوستات پیشرفت میکنن

معلم پرستار دکتر میشن...

اونوقت همش حسرت میخوری که شرایط پیشرفت داشتی و از دستش دادی

هیچی برای یک دختر ارزشمند تر از دست به جیب بودن و استقلال مالی نیس مخصوصا تو زندگی مشترک

جدای از افتخارش برای خانواده و بچه هات

🌙✨️

خانم میگم من بعد از امتحانات خرداد عقد کردم دقیقا یک تیر و ب تابستون خوردطول سال تحصیلی اون بیچاره ...

ازدواج توی اون سن اشتباهه!

شما هم درست حتماااا افت خواهد کرد و بدتر خواهد شد چون ذهنت درگیر ازدواج نامزدته