2777
2789
والا فک کنم باید خیلی بری تازه تو ده جلسه مشکلتو بگی ده جلسه هم اون راهنمایی گنه 😃😂

میدونی درد چیه آخه؟ من مشکلات زندگیم خیلی اش به خاطره مادیاته اگه انقدر پول داشتم که پیش روانپزشک نمیرفتم😂🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه همه شون همین طورن ، نمیدونم آخه هزینه اش زیاد میشه

آنلاین یا تلفنی کمترن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

نه میخوام دارو بده ولی چندین مشکل رو همزمان باهم دارم طول میکشه توضیحش

باید اینکارو کنی اول بری پیش روانشناس بعد اون بفرستت پیش روانپزشک که بهت دارو بده

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

وا مگه میشه جای خوبی رفتی؟ چون روانشناسه با یه ربع چطوری میفهمه

نه روانپزشک بود ، نمیدونم من یه حدودی براش گفتم چون توی دوران کنکورم بود داروی زیادی ننوشت ،‌یادمه فقط یه قرص خواب آور برای آرامشم که شبا بخوابم با یه داروی دیگه داد 

نمیدونم واقعا مامانم پیدا کرده بود🤔

باید اینکارو کنی اول بری پیش روانشناس بعد اون بفرستت پیش روانپزشک که بهت دارو بده

توی تاپیک قبلیم گفتم من الان باید برگردم خوابگاه چون امتحانام داره شروع میشه برای همین فرصت نمیشه اصولی بهش برسم ، میخوام درحدی باشه که حداقل دوره امتحانا حال روحیم بد نباشه 

توی تاپیک قبلیم گفتم من الان باید برگردم خوابگاه چون امتحانام داره شروع میشه برای همین فرصت نمیشه اص ...

مشکلتو میشه بدونم سربسته یه اشاره ریز بکن تا بتونم راهنماییت کنم چرا نیاز به قرص داری؟

اتفاقا همون دکتر نگاه کردم ویزیت حضوری اش ۴۰۰ بود ، تلفتی ۴۸۰

ای وای😂 من کلا برعكس گفتم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

افسردگی و حالی روحی بد ، وسواس فکری

عزیزم اینا نیاز به قرص نداره اصن تا حد امکان از قرص دوری کن برو پیش روانشناس روانشناسه خوبی باشه بهت روش درمانی میده 

عزیزم اینا نیاز به قرص نداره اصن تا حد امکان از قرص دوری کن برو پیش روانشناس روانشناسه خوبی باشه بهت ...

عه🥲 دیگه نوبت گرفتم الان بخوام لغوش کنم یک سوم پولم میره

آخه خیلی گریه میکنم و دست خودم نیست ، روانشناس رفتم یه جلسه ۱ ساعتی فقط من حرف زدم اون آخرا چندتا توصیه کرد که خودمم میدونستم ، بعدم گفت خب تایمت تموم شد برای جلسه بعد بشین هر چی درمورد خودت به نظرت میرسه توی دفتر برام بنویس بیار ، منم دیگه نرفتم( واقعا هزینه هاش زیاده😔) من چون دستم تو جیب خودم نیست باید از خانواده پول بگیرم وقتی میگم میخوام برم پیش روانشناس میگن الکی پول حروم نکن بیا برو ورزش کن خوب میشی😕