2777
2789
عنوان

سفیدی پوست

72 بازدید | 7 پست

سلام برو بچ وقتتون بخیر میگم ی‌ قرصی چیزی بدون عوارض و واقعا خوب برا چاقی پیشنهاد میدین؟من ۴۵کیلوام اصلا استعداد چاقی ندارم ولی دوست دارم حداقل به پنجاهو خوردی برسونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با گین آپ چاق شدم ولی خب میگن عوارض داره ولی بهترین راه باشگاه رفتنه

من خوردم هم شکمم ورم کرد هم تاثیری نداشت روم باشگاه خیلی طول می‌کشه آخه ی چیزی می‌خوام تو دوماه حد اقل یک چند کیلویی اضافه کنم ولی هرچی میگردم نی

من خوردم هم شکمم ورم کرد هم تاثیری نداشت روم باشگاه خیلی طول می‌کشه آخه ی چیزی می‌خوام تو دوماه حد ا ...

دلیل لاغریتو پیدا کن 

من هم کم اشتهام هم جذب بدنم پایینه 

دکتر برو تا دارو برات بنویسه جذبت اوکی شه 

دلیل لاغریتو پیدا کن من هم کم اشتهام هم جذب بدنم پایینه دکتر برو تا دارو برات بنویسه جذبت اوکی شه

ی بار رفتم گفتن مشکلی نداری دیگ پی شو نگرفتم ولی جدیدا خیلی دلم میخواد میگن قرص هیروییت چاق می‌کنه شنیدی اینو ب نظرت اوکیه؟