2777
2789
عنوان

مامانم 🥲🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 37 پست
دیکنوفناک شل کننده عضله

اینم یه جور ماده شیمیایی دیگه

نمیدونم اینم مثل قرصه یا نه 🥲

سرچ میکنم ببینم چطوریه

ممنونم عزیزم 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
اینم یه جور ماده شیمیایی دیگهنمیدونم اینم مثل قرصه یا نه 🥲سرچ میکنم ببینم چطوریهممنونم عزیزم

فدات اره مایع ی جورامپول دیگه دکتر بری بهت میدن خودمم دیگه واقعا میبینم نمیتونم راه برم مجبوری میزنم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیت شده

بسیارمجرب

درمان #کمر درد و #دیسک کمر

حضرت مولانا امیرالمؤمنین (علیه السلام) می‌فرمایند:

برای درمان کمر درد دستت را بر موضع درد بگذار و سه مرتبه بگو :

«وَ ما کانَ لِنَفْسٍ أَنْ تَمُوتَ إِلاَّ بِإِذْنِ اللَّهِ کِتاباً مُؤَجَّلاً وَ مَنْ يُرد ثَوابَ الدُّنْيا نُؤْتِهِ مِنْها وَ مَنْ يُرِد ثَوابَ الْآخِرَةِ نُؤْتِهِ مِنْها وَ سَنَجْزِي الشَّاکِرينَ»

سپس هفت مرتبه سوره قدر را بخوان، همانا به خواست خدا درمان خواهی شد.

♦️سوره آل عمران : ۱۴۵

📚منبع: طب الائمه، ص۳۰.

تا نتیجه

چسب چی دقیقا ؟! اسمش چیه ؟! اصلا هیچ داروی ، هیچ دارویی هااااا بهش نمیسازه ، اصلا نمیدونیم چطوریه و ...

ای عزیزدلم ،طفلک چ عذابی رو تحمل میکنه واقعا ناراحت شدم وناراحت کنندس دیدن درد کشیدن مادر

ببین دخترم چسب درد،عجیبه تاحالا استفاده نکردن با این فشار

چسب درد شیرنشان مثلا داروخونه داره 

بخاطر اینکه سوزشش کمتر بشه ب 

قطعه های ۱تا۲سانت برشش بزن س تاتیکه بشه

یکی رو بنداز وسط جایی ک درد داره

دوتای دیگرو روز عصبای سیاتیکش ،دقیقا پشت لگن 

ولی حتما صب باشه بتونه اون سوز درد کشیدن رو تحمل کنه 

بتونه کمرش رو کمربند طبی بندازه ک سفت بمونه عالیه

نشدم باید تو حرکاتش مدارا کنه تا درد کمتر شه

شاید تا چن ساعت اه وناله کنه ادم چون درد وسوزش باهمه

ولی انقدر عالیه ک حد نداره 

میتونی باز هم تکرارش کنی تا کاملا سرپابشه بی نظیره این روش

وحداقل هیچ ضرری من ندیدم اصلااااا

واما مسکن فقططططط باتجویز پزشک باید باشه

بهیچ وجه سرخود نری بگیری فاجعه بشه 

تنهاروش بی ضرر همینه ک حداقل تونستم این فاجعه رو بدون عمل کردن کنترل کنم

سلام استاد. خدا قوت. می خواستم از تجربه هام براتون بگم. من سه ماهه که دوره ی مزاج شناسی رو شرکت کردم. واز آب جوشیده ولرم استفاده می کنم. هم عصبانیتم کم شده وهم پوست روشن‌تری دارم و هم مشکلات معدم بهتر شده. برای درمان سرما خوردگی از روغن ها و آب عسل برای خانواده استفاده کردم وخیلی عالی بود طوری که بچه هام رو دکتر نبردم و برای تب و آب ریزش و حتی سرفه هاشون از مواردی که گفته بودید استفاده کردم ودیگه دغدغه ی سرماخوردگی بچه هام رو ندارم.من تازه 5روزه که دوره ی درمان رو شرکت کردم، خودم مشکل دیسک کمر داشتم واز سخنان دکتر ضیایی استفاده کردم و به مدت چهل روز چایی سیاهدانه صبح ها و سیاهدانه عسل در شب استفاده کردم ویه سری ورزش ها رو به مدت یک ماهه که انجام می دم خیلی خوب شدم طوری که دیگه راحت نمازم رو می خونم. چون قبلا باید روی صندلی و سر میز نمازم رو می خواندم واصلا نمی تونستم بشینم و پاشم حالا که دوره رو شرکت کردم دیدم شما هم برای درمان دیسک کمر همین راهکار رو دادید. 🙂برای از بین بردن غلبه سودا، از نوره همیشه در حمام استفاده می کنم خیلی عالیه ومشکلات سودام هم رفع شده. 

روی انگشت پام یه میخچه اندازه یه لپه بود ولی حدود یک ماه، 

با گذاشتن سرکه سیب دیگه اثری ازش نمونده و می خوام اونقدر ادامه بدم که دیگه کاملا خوب بشه.😊

برای پسر بزرگم در 8سالگی به خاطر مشکل بیش فعالی که داشت حجامت عام و گوش انجام دادیم . الان قد بلندی داره که حدود 180 قدش هست که فهمیدم که به خاطر حجامت بوده😳.بدن پسر کوچکم رو حشره زده بود با مالیدن سرکه سیب کاملا خوب شد واثری از جای زخم نماند. 😳استاد بسیار از آموزش ای خوبتون ممنونم و امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید. 🙏

نیت شدهبسیارمجربدرمان #کمر درد و #دیسک کمرحضرت مولانا امیرالمؤمنین (علیه السلام) می‌فرمایند:برای درم ...

حتما میخونم ممنونم ❤️🩵

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

عزیزم این کاناله ک برات فرستادم نتایج یه دوره ای هست من خودم سنگ کلیم رو اینطوری درمان کردم طب اسلامیه و طب سنتی با طب اسلامی فرق داره طب اسلامی گفته های ائمه هستش حتما انجام بده پشیمون نمیشی انشالله تنت مادر گلت سلامت و حال دلش عالی باشه 🤍

ای عزیزدلم ،طفلک چ عذابی رو تحمل میکنه واقعا ناراحت شدم وناراحت کنندس دیدن درد کشیدن مادرببین دخترم ...

قربون محبتتون بشم

زنده باشین

مامانم دیگه اینقدر هر دکتری رفتن و هی دکترا گفتن نه اینو بخور این خوبه و نبود و دیگه نساخت ، الان چند ساله دیگه دکتر نمیاد هر چقدر میگیم بهش میگه از اول زندگیم همه دکترا همینو بهم گفتن ولی دردم خوب نشد درد دیگم کشیدم 

ببینم مامانم راضی میشه این چسب درد رو امتحان کنیم براش

ممنونم ازتون تایم گذاشتین

ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده کمر شما هم خوب بشه 

قربونت خدا شفا بده اگه مامانت دردش آروم شد واسه پدر خانم آراسته فاتحه بخون ممنونم

چشم حتما میخونم براشون ❤️