2777
2789
عنوان

طبیعیه

56 بازدید | 11 پست

از دوران کودکی شاهد گیر دادن‌های مکرر یکی از اعضای خانواده باشی، تهدید به قتل بشید، چند باری تهدید به تجاوز بشید و شاید فرد قصدشو نداشته ولی به هر حال زبانی گفته 

هر روز شاهد کتک خوردن پدرتون باشید و با تمام وجود دلتون بسوزه 

هر روز فرد در حال نقشه‌ کشیدن برای ایجاد دعوا و درگیری در خانواده و ایجاد تشنج باشه 

از پیشزفتتون به شدت بترسه و با سر و صدا گیر دادن فحش‌های بی‌دلیل اونم رکیک و ایجاد رعب و وحشت و فضاسازی قتل پدر یا شما 

طبیعیه که دچار اضطراب و افسردگی باشید یا فکر خودکشی ولی با این اوصاف تو این شرایط افسردگی بگیرید و تنها موفقیت زندگیتون با چنگ و دندون گرفتن مدرک ارشد رشته‌ی تحصیلی تو حوزه‌ی مهندسی باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مملکت مگه پلیس نداره

خیلی دیر دست به کار شدم وقتی که اساسی ضربه خوردم حرمت‌شکنی دیدم و شانس آوردم دادیار خوبی به پستم خورد نیومد بعد چندین سال پرونده‌ش بسته شد ولی من نگه داشتم چند سال ادب شد ولی ادب شده‌ش مثل شیشه‌ایای اوباش بود بازم و یه شکایت دوم انجام دادم به مامور گفتم بیا بالا خودت شاهد باشی فردا ازم شاهد نخوان نترس خونه نیست رفته ولی نیومد از ترسش و جاش تا خود ثبت شکایت به دفتر خدمات الکترونیک باهامون اومد از دلسوزی 

ولی چرا باید پروسه شکایت اینجوری باشه؟ فردا والدین فرد نبودن این کثیف وحشی رو من باید برم اول دفتر خدمات قضایی مراحل رو طی کنم اون وقت تا یک ماه بعد تازه میره شورای حل اختلاف کدوم قبرستونی پناه ببرم؟ اصلا طرف بخواد رضایت بده مگه خره بره شورای حل اختلاف چرا شکایات کیفری رو اونجا اول ارجاع میدن؟ شورایی که فقط علافیه و دستور قضایی نمیتونه صادر کنه

شوهر کنی فراموشت میشه

چقدر عجیب بود کامنتتون شوهر مگه حلال مسائل قانونیه یا درمان درد بی‌درمان؟

حرف دادیار رو زدید که 

بهش گفتم شما بهم معرفی کن منو بپسنده با تمام وجود و تضمین بده آدمه و سوءاستفاده نمیکنه چشم که دیگه حرفی نموند 

فکر کنم به مرور زمان و جایگزینی بشه فراموش کرد مگر خودت نخواهی

یک بخش بزرگ همین آشغال باعث شد که نتونم ازدواج کنم نذاشت عادی زندگی کنم بهتره بگم تا بخوام به خواستگارام فکر کنم 

از شدت حسادت تمام تلاششو کرد روانی بشم و زده بشم 

و واقعا مشکلاتی دارم که اون زمان میتونستم حلشون کنم تا ازدواج کنم ولی زندگیم رو سوزوند و باعث شد گم بشم و ندونم چه خاکی تو سرم کنم 

الآنم امنیت مالی ندارم و همچنین پشتوانه و سنمم بالا رفته خواستگار دارم ولی به شدت میترسم ازدواج کنم و زمانی برای خودم مناسب می‌بینم که شغل مناسبی داشته باشم که حالا حالاها ممکن نیست پس ازدواج خط میخوره و خود همین کلی عذابم میده به چه گناه نکرده‌ای باید وضع من این بشه 

یک بخش بزرگ همین آشغال باعث شد که نتونم ازدواج کنم نذاشت عادی زندگی کنم بهتره بگم تا بخوام به خواستگ ...

من نمیدونم چ گذشته ای داشتی کی زندگی تو بهم ریخته چطور امنیت مالی نداری چرا تهدید به تجاوزت کرده