2777
2789
عنوان

عشق وجود داره علامت سئوال

63 بازدید | 7 پست

حس میکنم الکی خودمو دارم دلخوش میکنم آدم باید به خودش برسه توجه کنه شاید یکی اومد خوب بود 

نباید انتظار داشت یکی بیاد کلا زندگیتو تغییر بده دوستت داشته باشه فلان و اینا.. 

بنظرم فقط خودمونیم که خودمونو دوست داریم

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ،مثلا در راستای ازدواج،چجور ممکنه یک نفر به تنهایی هم دوستت داشته باشه ،هم مسئولیت زندگی با شما رو بپذیره،هم بتونه مال ساپورت کنه،هم عاطفی و هم جنسی و هم فکری و صحبتی همه جوره آدمو ارضا و اغنا کنه؟واقعا نشدنیه.ما خانمها باید خودمون دوستدار و پشتوانه خودمون باشیم

دقیقا ،مثلا در راستای ازدواج،چجور ممکنه یک نفر به تنهایی هم دوستت داشته باشه ،هم مسئولیت زندگی با شم ...

دقیقا بعد زنی که خودشو دوست داره به خودش میرسه جذاب تره 

زن آویزون هیچکی نمیخواد 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

بنظر من عشق یه حس گذراعه

اینجوری نیست که بیاد تا ابد بمونه

تو بعضی وقتا حس میکنی خیلی عاشقی

مثلا پارتنرت یه کاری برات انجام میده تو یهو به خودت میگی من چقد دوسش دارم

اون حسی که یهو به خودت میای میبینی خیلی یکی رو دوس داری