2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم تو برای من وقت نمیذاری، اما من همیشه سعی کردم برای تو وقت بذارم و کنار تو باشم. اگر این وضعیت ادامه داشته باشه، فکر میکنم باید درباره رابطهمون تصمیم جدی تری بگیریمشاید جدا بشیم. امیدوارم بتونیم درباره این موضوع صادقانه صحبت کنیم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

یکبار باهاش با لحن خوب حرف بزن و مشکلت رو بگو اگه کاری براش انجام داد حالا نه دقیقا اونی که شما میخوای نصفش رو حداقل

که هیچی 

اما اگه نداد وقت خدافظیه یه پیام بهش بده و بگو به این علت صلاح میدونم ادامه ندیم

پ. ن: نه اینکه بخوای مانور بدی البته واقعا تصمیمت رو بگیر و بهش عمل کن

احساس میکنم تو برای من وقت نمیذاری، اما من همیشه سعی کردم برای تو وقت بذارم و کنار تو باشم. اگر این ...

خب الان چن روزه خبری ندارم نمیتونم اینو یهو بگم ولی میخواستم اومد دیگه جوابشو ندم اگه اصرار کرد بگم تو برام وقت نمیذاری منم واسه تو وقت ندارم