2777
2789
عنوان

وقتی فکر کردی خیلی میفهمی بدون که هیچی نمیفهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 31 پست
چون باید واقع بین باشی عزیزم زندگی مشترک پیچ و خم زیاد داره که یه بخشش دست تو هست بخش دیگش دست شریک ...

وقتی این قدرت رو بدست اوردی ک من میتونم..من مدیر خوبی هستم حتی اگه شریکت هم ناسازگار باشه میتونی حل کنی قضیه رو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه فرقایی مثلا

من خودم فکر میکردم خونه ام همیشه برق میزنه ، بهترین و غذا و میز ، خودم همیشه شیک و پیک ولی اکثر مواقع خوصله خودمم نداشتم 

و اینه فکر میکنی میتونی خیلی کنترل رو زندگیت داشته باشه مخصوصا روی شوهر و خوانواش مثلا با خودم میگی اگه فلان کارو بو باهام کرد جوابشو میدم نمیزارم این کارو و این حرفا ولی بعد میبینی هیچ کاری از دستت بر نمیاد و فقط باید تحمل کنی  

میفهمی با بهترین مرد دنیا هم ازدواج کنی شوهرت و زندیت همیشه یه مشکلی دارن همزمان همه خوبیارو امکان نداره باهم داشته باشه 

مثلا من شوهرم خیلی کار میکنه و پول در میاره ولی هیچ وقت مسافرت و تفریح نمیریم چون وقت نداره یه دکترم بزور میبرم ، یا اینکه مرد واقعی و زرنگه زندگی جمع کنه ولی از اون ور سلطه داره روم و هر کاری میگه باید انجام بدم  

فقط باید واقع بین باشی

تخیلی فک نکن

اول ببین راه هایی که تو ذهنته عملین بعد برنامه بچین

فک نکن مدیریت یعنی احساساتو بزاری کنار

اتفاقا چون زندگی مشترکه به احساسات و عشق بینتون باید خیلی حواست باشه

هر چیزی سر جای خودش

سعی کنی این مدیریت هاتو خیلی جلو شوهرت انجام ندی بهتره ، البته بازم خانومای متاهل بهتر میدونن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

من خودم فکر میکردم خونه ام همیشه برق میزنه ، بهترین و غذا و میز ، خودم همیشه شیک و پیک ولی اکثر مواق ...

چقدر من😂

منظورم متن های بالایی هست

فراموش خواهم شد❤️‍🩹🕊وقت‌، وقت رفتنه:)رَهاکن و بگذر💆‍♀️

افرین..‌طرف مقابل عوض نمیشه ولی ما ک عوض میشیم گلم

عوض شدن ما هم بستگی به شرلیط داره گاهی زندگی روی بدی از خودش نشون میده که حس میکنی همه چی از کنترلت خارج شده 

انشالله برای همه خوش باشه زتدگیا 

فقط باید واقع بین باشیتخیلی فک نکناول ببین راه هایی که تو ذهنته عملین بعد برنامه بچینفک نکن مدیریت ی ...

آره همشون عملیه

آره همشون عملیه

میتونی مثال بزنی ؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

چقدر من😂منظورم متن های بالایی هست

ببین اصلا این خونه زندگی بلاگرارو نگاه نکن 

اینکه همه وسیله هاب خونشون شیک پیکو همیشه خونه تمیزه مدام دارن دسر و غذا اای مختلف درست میکنن اینا شغلشون اینه مجبورن 

ادم بخوادکل روزشو خانه داری کنه که هم فرسوده میشه هم اینه وقتش حروم میشه ، زن باید در خال یادگیری هم باشه صبح ۱ ساعت یا دو یاعت تمیز ‌کاریه بقیشم درس کار و برای پیشرف خودت و اشپزی که از گشنگی نمیرین 😂

میتونی مثال بزنی ؟

مثلا 

برنامه غذایی رو بنویسم رو کاغذ ، دیگه هعی نگم چی بپزم

یا هفته ای ۱ روز رو همیشه قراره بزاریم بریم بیرون 

یا موقعی که از سر کار میاد هیچکدوممون سمت گوشی نریم اصلا به گوشی نگاه نکنیم 

شبا فیلم بزاریم با تنقلات بخوریم و...

ببین اصلا این خونه زندگی بلاگرارو نگاه نکن اینکه همه وسیله هاب خونشون شیک پیکو همیشه خونه تمیزه مدام ...

من اگه خدا بخواد به لطف خدا 

میخام بزرگسالان ثبت نام کنم درسمو بخونم 

مثلا صبح ها از ساعت ۷ تا ۱۲ ونیم درس 

یا میخام مجازی به یادگیری  زبان کره ای هم ثبت نام کنم 

هم سرگرم شم هم احساس کنم مفیدم

میتونی مثال بزنی ؟

من اگه خدا بخواد به لطف خدا 

میخام بزرگسالان ثبت نام کنم درسمو بخونم 

مثلا صبح ها از ساعت ۷ تا ۱۲ ونیم درس 

یا میخام مجازی به یادگیری زبان کره ای هم ثبت نام کنم 

هم سرگرم شم هم احساس کنم مفیدم

مثلا برنامه غذایی رو بنویسم رو کاغذ ، دیگه هعی نگم چی بپزمیا هفته ای ۱ روز رو همیشه قراره بزاریم بری ...

عالیه افرین ، مشخصه با فکری

امیدوارم موفق و خوشبخت باشی

اگه خیلی به گوشی احتیاط دارین یا استفاده میکنین یه وقتی در نظر بگیر برای چک کردن و بعدش گوشیو بزارین کنار بهتره

سعی کن به اینم فکر کنی اگه یه روز طبق برنامه پیش نرفت چیکار میکنی و حالت بد نشه بخاطرش