پیکمی به معنااااای واقعی فقط طرف مرداست عاشق مرداست تا شوهر منو میبینه شروع میکنه به طرف اون حرف زدن مثلا جلو شوهرم میگه وای موهاتو چرا رنگ کردی بهت نمیاد وای شوهرت زاست میگه وای شوهرت اذیت نکن شوهرمم خدا رو شکر عاقل شناختش میگه زنی به اندازه خواهرت چابلوس ندیدم جلو شوهرم میگه وای به بچه خوب غذا نمیده شوهرم میگه پس این لپ های بچمون از لپ لپ در اومده اگه خوب غذا نمیخوره؟ آشغال پیکمی متنفرم ازش
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
هیچکس از خانواده من بدتر نیستن که شام هایی درست میکنن که من دوس ندارم باید با شکم گشنه بخوابم. فردا هم مهمونی دعوتمون کردن. میخوام ابرو برا خانوادم نزارم بگم اینا غذاهایی که دوس دارم نمیپزن من با شکم گرسنه میخوابم
یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینا کی هستن؟اسی برو دعا کن اگ خواهرت اینجوریه در عوض خدا بهت یه همسر فهمیده دادهیه سری از مرد ها از ...
دقیقا من به شوهرم گفتم خدا رو شکر تو عاقلی دهن بین نیستی اگه به ادم دهن بین بودی مثل شوهر خالم الان زندگی ما تموم شده بود کلا
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
هیچکس از خانواده من بدتر نیستن که شام هایی درست میکنن که من دوس ندارم باید با شکم گشنه بخوابم. فردا ...
🤣🤣😂 خب خودت بپز
هیچکس از خانواده من بدتر نیستن که شام هایی درست میکنن که من دوس ندارم باید با شکم گشنه بخوابم. فردا ...
🤣🤣😂 خب خودت بپز