2777
2789

درخواست بدین بهم

چیز آنچنان مهمی نیست حس میکنم به یکی حس دارم

دیدی یه وقتایی دلتون میخواد با یکی راجبش حرف بزنین؟من کسیو ندارم به خاطر همین اومدم اینجا❤️🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داستانش رو میتونی بگی

مجازیه 

یه بازی دارم به اسم منچرز که منچ آنلاینه

بعد این بازی قابلیت گروه داره 

من اسمم تو بازی پسرونه بود 

وارد یه گروه شدم و اینا مدیر گروه دختر بود و من به مدیر گروه گفته بودم که دخترم و اسمم گفته بودم یه پسری هم داریم تو گروه اسمش امیره بعد توی گروه پسرا به شوخی واسه هم اسم دخترونه میذاشتن ولی این امیر تا حالا برا کسی اسم نذاشته بود 

بعد یبارکی برگشت گفت من اسم تورو میزارم ایکس(اسم واقعیه خودم)بعد من تعجب کردم خب هر کی باشه تعجب میکنه که چجوری یهو طرف اسمشو گفته بهش درخواست بازی دوستانه دادم که فقط خودمون بتونیم حرف بزنیم گفتم جریان اسم چیه گفت هیچی همینطوری یه چی پروندم گفتم جدی باش گفت جدیم بخدا همینطوری یچی گفتم گفتم مدیر چیزی بهت گفته؟

گفت نه با اون بحثم شده بعد بخاطر همین حساسیت من نسبت به اسمم فهمید که من دخترم و اسمم چیه قسم خورد که به کسی نمیگه و بعدشم گفت که میخواسته گروهو پاک کنه و ولی به خاطر بچه ها و خصوصا من گروهو پاک نکرده و ازم خواست که از گروه نرم و من واسش همون پسر باقی میمونم 

رفتارش لاس زدن نبودا ولی یه حس عجیبی بهم داد از اون موقع یخورده تو شوخیاش مراعات میکنه و اینا 

آدم دختربازی هم نیست تو این مدتی که شناختمش 

میدونم حسم عشق نیستا ولی نمیدونم چطوری از سرم بیرونش کنم

من هستم عزیزم

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

مجازیه یه بازی دارم به اسم منچرز که منچ آنلاینهبعد این بازی قابلیت گروه داره من اسمم تو بازی پسرونه ...

چه باحال😂

احتمالا از این پسر خوباست ، ازینا که حواسش به طرف هست

شاید کشید به اشنایی بیشتر

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

از لحاظ خوب بودن که بچه خوبیه فقط امیدوارم منو لو نده😭😂

لو بده اتفاق خاصی میوفته ؟

فکر نمیکنم، ازش بعیده

لو بده اتفاق خاصی میوفته ؟فکر نمیکنم، ازش بعیده

چون منو خیلی وقته به عنوان پسر میبینن دوس ندارم بفهمن😭😂

نه ازش بعیده حتی یبارم بچه ها گیر دادن بهم که عکستو بفرست این اومد گفت من عکسشو دیدم پسره😂😂

چون منو خیلی وقته به عنوان پسر میبینن دوس ندارم بفهمن😭😂نه ازش بعیده حتی یبارم بچه ها گیر دادن بهم ...

اوووو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣