2777
2789

بنده🖐🏻هم شاغلم هم خونم مثل دسته گل 🥹🙃🫠😂🥱هم خسته و کوفته ساعت ۸ شب هم میرسم خونه هم آشپزی میکنم هم تمیزکاری و... مادر شوهرم ی بار می‌گفت انگار نه انگار شاغلی بس که هر موقع اومدم خونتون مثل دسته گله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده🖐🏻هم شاغلم هم خونم مثل دسته گل 🥹🙃🫠😂🥱هم خسته و کوفته ساعت ۸ شب هم میرسم خونه هم آشپزی میکن ...

کن همه ی اینام ولی نمیتونم خونمو مثل دسنه ی گل نگه دارم 

دیگه میام خونه میفتم 

بچه داری ؟

بنده🖐🏻هم شاغلم هم خونم مثل دسته گل 🥹🙃🫠😂🥱هم خسته و کوفته ساعت ۸ شب هم میرسم خونه هم آشپزی میکن ...

تا چه ساعتی سرکاری گیلاس جون؟؟

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
کن همه ی اینام ولی نمیتونم خونمو مثل دسنه ی گل نگه دارم دیگه میام خونه میفتم بچه داری ؟

اوم می‌دونم درکت میکنم نه بچه ندارم ولی بازم سختیای خودشو داره یادمه یه شب تا ساعت ۱۲ داشتم کوکو سیب زمینی سرخ میکردم 🤧🫠😂🥹

۷ ولی تا برسم خونه میشه ۸

خدا قوت عزیزم

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
خوشبحالت راز موفقیتت چیه

من از بهم ریختگی متنفرررررم بشدددددت یعنی طوریکه باید ظرفهایی هم که شستم خشک کنم بزارم سرجاش بعد برم بخوابم در غیر اینصورت خوابم نمیبره😑😑😂🤷🏻‍♀️

و اینکه من بیشتر موقع ها جمعه ها که تعطیلم چند نوع غذا درست میکنم میزارم فریز که در طول هفته غذا داشته باشیم ولی خب اگ برم خونه مامانم اینا قطعا غذا نداریم که بخوریم 🥴و مجبوریم تخم‌مرغ با کنسرو ماهی بخوریم یا اینکه از سرکار میرسم سریع ی غذایی درست میکنم مثل ماکارانی کوکو و...

خدا قوت عزیزم

به سرم زده بیام بیرون خسته شدم دیگه واقعا خسته میشم الان از حموم دراومدم چند دقیقه پیش انقدر خوابم میاد که نگووو ولی باید برای فردا سالاد.شیرازی درست کنم 😑😑😂🤷🏻‍♀️

ماشاالله بهت من قوه بدنیم خیلی کمه زود خسته میشم

منم همینم😑😂آزمایش دادم دکتر گفت خیلی کمبود ویتامین و انرژی داری بهم قرص و مکمل داد یکم بهتر شدم از وقتی اونارو میخورم ولی خب بازم خسته ام دیگه با خودم میگم کاش مجرد بودم اینجوری حداقل مسولیت گردنم نبود اگه مجرد بودم می کنم خونه غذا آماده بود خونه تمیز و مرتب و...🥴🥴🥱