2777
2789
منم که گفتم بی خوابی و وسواس فکری و......شما چی کار کردین واسه درمان؟

منم همه اینارو دارم هیچی والا امروز پنج تا پرانول خوردم با دوتا استامینوفن قوی  که شاید بتونم ده دقیقه بخوابم نشد که نشد انگار ده نفر تو مغزم دارن باهم دعوا میکنن خسته و کلافم افسرده 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا میتونم بپرسم چند سالتونه؟

۳۵ سالمه عزیزم فک کن از ساعت یازده دراز میکشم و سعی میکنم بخوابم چشمامو میبندم و انگار چند ساعت گذشته باز میکنم میبینم هنوز پنج دقیقه گذشته ، اگه با بدبختی مثلا ساعت یک شب خوابم ببره دیگه نیم ساعت یا یه ساعت یبار بیدار میشم و کلا ساعت ۵ و ۶ دیگه بیدار میشم و خوابم نمیبره خیلی کمبود خواب و آرامش دا

الهی آمین خدا انشاالله به همه سلامتی بده هم شما هم همه هم ما هیچی به پای سلامتی نمیرسه

درسته واقعا آرامش و سلامتی از همه چی مهم ترن ، چیزی که من ندارم همه موهام سفید شده داغونم خواهر

۳۵ سالمه عزیزم فک کن از ساعت یازده دراز میکشم و سعی میکنم بخوابم چشمامو میبندم و انگار چند ساعت گذشت ...

من ۲۱ سالمه 

ایشالا که خدا به دلتون نگاه کنه به دل هممون خدامون بزرگه پس غمی نیست هر چی بخواد همون میشه

من ۲۱ سالمه ایشالا که خدا به دلتون نگاه کنه به دل هممون خدامون بزرگه پس غمی نیست هر چی بخواد همون می ...

عزیزدلم سنی نداری حتما دوره درمان رو کامل کن و سعی کن خودتو سرگرم کنی برو دنبال یه هنری شغلی چیزی که بهت حس خوب و اعتماد بنفس بده و تایمت رو پر کنه

عزیزدلم سنی نداری حتما دوره درمان رو کامل کن و سعی کن خودتو سرگرم کنی برو دنبال یه هنری شغلی چیزی که ...

بله درسته خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون❤️

الهی هر چی از خدا میخواین بهتون بده شبتون بخیر خداحافظ و نگهدارتون💫

بله درسته خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون❤️الهی هر چی از خدا میخواین بهتون بده شبتون بخیر خداحاف ...

فدات بشم عزیزم همچنین منم خیلی خوشحالم و خداروشکر که داره حالت کم کم خوب میشه مراقب خودت و دل نهربونت باش شبت بخیر و نیکی ❤️❤️❤️