2777
2789

سلام 

بچها من یه اتفاق تلخ توی زندگیم افتاد که ازش چندین ساله میگذره ومن باگذشت این همه سال طبیعتا باید به شرایطم عادت کرده باشم

اما نمیدونم چمه دقیقا. مثلا یهو میشینم گریه میکنم یا بداخلاقم .ظرفیت اعصاب اصلا ندارم.

هررلححظههههه اراده کنم گریم میگیره

آخه به اون اتفاق دیگه فکرنمیکنم وعادت باید کرده باشم

پس مشکل از چیه؟

الانم کلی گریه کردم روی میز تحریرم🙂

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریه اگه سبکت می‌کنه انجام بده اما اگه مشکلت جدیه برو پیش روانشناس

پیش روانشناس میرفتم یه مدت 

اما خب هزینش زیاده

بعدم نمیدونم چیکارکنم بخدا😔

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

جسارتا چه اتفاقی

خانوادم توی تصادف فوت کردن

خانوادم توی تصادف فوت کردن

الهی بمیرم.میدونم که اتفاق تلخی بوده برات ، من خودم کوهی از اتفاقات تلخم.یکبار برای همیشه بشین و سوگواری کن و با خودت روراست باش و هرچی از اون ماجرا اذیتت میکنه بنویس روی کاغذ ،کم کم هر کدومش رو برای خودت حلاجی کن و از کاغذ خط بزن .به مرور زمان حل میشه.گاهی وقتها مجبوریم با گذشته خودمون خداحافظی کنیم 

الهی بمیرم.میدونم که اتفاق تلخی بوده برات ، من خودم کوهی از اتفاقات تلخم.یکبار برای همیشه بشین و سوگ ...

خدانکنه دوستم💔

واقعا تمام این راه هارو امتحان کردم اما خب موقت بوده اثرشون

من سعی کردم بپذیرم اما بدون دلیل گریم میگیره 

وبدون دلیل ناراحتم

نمیدونم چیکارکنم دیگه خسته شدم

دلم مبخواست اگه پول داشتم میرفتم پیش مشاوررر..

خدانکنه دوستم💔واقعا تمام این راه هارو امتحان کردم اما خب موقت بوده اثرشونمن سعی کردم بپذیرم اما بدو ...

راستش رو بخوای مشاور خوب پیدا کردنش سخته،بنظرم زندگیت رو تغییر بده ،شهر و یا مخل زندگیت رو عوض کن ،خودت رو مشغول کار خاص یا درس یا شغل و دغدغه جدید کن .ببین زندگی برای من و شما هیچوقت نمی ایسته،فرصتها رو از دست نده .به کارهایی که باید بپردازی بپرداز ،مطمئن باش زندگیت و حالت عالی میشه

راستش رو بخوای مشاور خوب پیدا کردنش سخته،بنظرم زندگیت رو تغییر بده ،شهر و یا مخل زندگیت رو عوض کن ،خ ...

ممنونم

دوست عزیز ازدواج باعث بهترشدن شرایط میشه؟

من پارتنر دارم اما اصلا حوصله انگار ندارم‌ هی میگم چقدرردردسرداره 

انتخابمم منطقی بوده تاالان.. یعنی عاشق نشدم

ممنونمدوست عزیز ازدواج باعث بهترشدن شرایط میشه؟من پارتنر دارم اما اصلا حوصله انگار ندارم‌ هی میگم چق ...

اگه از طرف مقابلت مطمئنی که مناسبه و میخوادت و میتونی باهاش خوشبخت بشی ازدواج میتونه خیلی کمکت کنه،البته واقعا مطمئن شو ازش ،چون ازدواج خودش پروسه سنگینیه و صرفا بخاطر رهایی از شرایط نمیشه بهش پناه برد