2777
2789
عنوان

تجدیدی ها بیان😂

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ رشته ای هستی؟

انسانی ام.

من دروس حفظی رو نمیتونم بخونم،وگرنه نهایی ریاضی و علوم و فنون و عربی بالای ۱۸ شدم ریاضی رو ۱۹/۵

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
تجربه ای تو این زمینه ندارم شرمنده☹️الان خیلیا میفتن چیکار میکنن از دوستات بپرس

ینفر مثل من بوده تبصره کرده ولی معاون به من میگه نه نمیشه حتی کارنامه طرف هم براش فرستادم ولی بازم قبول نمیکنه نمیدونم چشه

خب الان مشکل من اینه که میگه چون شهریور دادی نمره شهریور ت باید بالای ۷ باشه ولی من هر جا سرچ کردم ن ...

آهاا

ببین اینو دقیق نمیدونم از ی معاون دیگه سوال کن ولی فک کنم معاون خودتون درست گفته

خب هروقت می تونستی تبصره بزنی ،چرا از اول نزدی ک الان دوباره باید بدی؟

این معاون مون خیلی بده با اینکه میتونستم تبصره کنم گفته باید امتحان بدی الانم اتفاقی خودم تو ریزنمرات نمره سالانه رو دیدم وگرنه باز داشتم میرفتم امتحان بدم که البته هنوز قبول نمیکنه که میشه تبصره زد

خب حالا از معلمی کسی بپرس ولی فکر نکنم دروغ بگه بهت

اخه ینفر دیگه هم دقیقا مث من تبصره زده حتی کارنامه اونو براش فرستادم خودش هم تعجب کرد گفت بیا مدرسه سیستم رو چک کنم

اخه ینفر دیگه هم دقیقا مث من تبصره زده حتی کارنامه اونو براش فرستادم خودش هم تعجب کرد گفت بیا مدرسه ...

خب پس ببین نمیخواد اذیت کنه 

خودشم تعجب کرده 

بعد با ریاضی مشکل داری ؟ آخه باقی نمراتت خوبن 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

منم حفظیاتم افتضااااحه 💔🤦‍♀️

انسانی هستی؟

من وسواس دارم برای خوندن باید خط به خط کلمه به کلمه حفظ کنم که وقت زیادی رو ازم میگیره خسته میشم دیگه ولش میکنم

خب پس ببین نمیخواد اذیت کنه خودشم تعجب کرده بعد با ریاضی مشکل داری ؟ آخه باقی نمراتت خوبن

من کلا دهم یازدهم درس نمیخوندم شب امتحانی میخوندم برای همین تجدید شدم وگرنه دوازدهم که خوندم همه نمرات عالی و فرهنگیان قبول شدم مصاحبه هم رفتم الان منتظر نتیجه‌ام

من کلا دهم یازدهم درس نمیخوندم شب امتحانی میخوندم برای همین تجدید شدم وگرنه دوازدهم که خوندم همه نمر ...

وگرنه با ریاضی مشکلی ندارم هندسه دوازدهم امسال ۱۹.۵ شد