2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

64 بازدید | 9 پست

من موهام خیلی کم پشته و ریزش خیلی شدید داره میخوام با موی طبیعی پوشش بدم و موهامو باز کنم برای یه عروسی مهم چون همیشه بسته بوده اکسیشن هم نمیشه بکنم چون معلومه بخاطر کم پشتی و ریزشم هم زیاده میگن انحام نده و مو هم نمیفروشن وپفقط برای اکستیشن خودشون هست 

ولی نمیدونم کجا داره و چطور میشه؟کلاه گیس مصنوعی خریدم ولی اصلا بهم نمیاد 

موی طبیعی میخوام یا کلاه گیس طبیعی خیلی پیجا دیدم حتی پیجی که خودم مصنوعی خریدم هم طبیعی داره ولی تو نینی سایت دیدم اکثرا راضی نبودن از این پیج و خیلیم گرونه اون پیج

خودم موی مصنوعی هم خریدم مدل کلیپسی ولی اونم خیلی مصنوعی و به موهام نمیخوره مدل  بازشم خیلی مصنوعی هستش و معلومه

نگید خب موهای خودت کمم هست اشکال نداره چون یه دلیلی خیلی بزرگ دارم و میخوام موی طبیعی باشه 

تورو خدا اگه کسی خریده و راضی بوده یا کلا راهکاری داره بگه

عزیزم 

کلاه گیس مصنوعیت رو بده آرایشگاه برات یه طوری درست کنن که بهت بیاد 

مثلا پیتاژ کنن اگر خیلی حجیمه رو سرت 

یا

مدل بدن 

اونها آرایشگر هستند بهتر میدونن چکار کنن باهاش که بهت بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کلاه گیس مصنوعیت رو بده آرایشگاه برات یه طوری درست کنن که بهت بیاد مثلا پیتاژ کنن اگر خیلی حجی ...

نه اخه گفتم مصنوعیه و کلا فهمیدن 

پیش یه سری ادم خیلی رو دروایسی دارم میخوام طبیعی باشه اوتا انقدر مو دارن  تا کمر  نمیتونم کامل توصیح بدم حتما باید موی طبیعی باشه 

باید بگردید دیگهاسم گریمور های سینما رو پیدا کنید اون هایی که جوون هستن رو برید ببینید پیج دارن یا ن ...

اصلا نمیشناسمشون ولی امتحان میکنم اصلا معلوم نیست قبول کنن یا نه و هزینه ش چقدر بشه

کاش میشد فقط موی طبیعی پیدا کنم  حتی میتونم خودم اکستیشن کنم با گیره وصل کنم

اصلا نمیشناسمشون ولی امتحان میکنم اصلا معلوم نیست قبول کنن یا نه و هزینه ش چقدر بشهکاش میشد فقط موی ...

اگر خیلی فوریه میتونید برید رشته های گریم و دانشجو هارو پیدا کنید

اونا سر درمیارن اگر دانشجوی حرفه ای باشن و جاهای مختلف رو مبشناسن

اگر خیلی فوریه میتونید برید رشته های گریم و دانشجو هارو پیدا کنیداونا سر درمیارن اگر دانشجوی حرفه ای ...

میشه گفت اره تقریبا دوهفته دیگه عروسی داریم و واقعا مهمه