2777
2789
عنوان

هیچ جوره پریود نشدم

195 بازدید | 28 پست

آخرین پریودم ۱۱ خرداد بود آخرین رابطم محافظت شده ۵ تیر.۱۳ مرداد آزمایش خون دادم منفی قبلشم چندتا بیبی منفی.رفتم دکتر سونو کرد ولی اب نخورده بودم گفت حامله نیستی.امپول پروژسترون زدم دوتا.هر دمنوشی بگین خوردم

نمیاد لامصب

استرس حاملگی خلم کرده 

فردا برم باز آزمایش خون بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاح سبک زندگی رو جدی بگیر تغذیه سالمورزشخواب به موقع و باکیفیتدوری از استرساین ۴ فاکتور رو خوب رعا ...

این ماه یجوری استرس بهم وارد شد که دستو پاک می‌لرزید.تنها فکرم اینه باردار نباشم فقط 

این همه پریودت دیر شده تا ۳ روز بعد دیر شدن پریود ازمایش خون دقیق نشون میده بازداری رو

نمی‌دونم والا تو این سایت موندم همه نوشتن ما سه ماه حامله بودیم نفهمیدیم ما آزمایش خون دادیم منفی بود حامله بودیم

کیستی چیزی نداری؟

دکتره اصلا نگفت برو سونو ببینم کیست داری یا نه.گفت اول بزن پریود نشدی بعد بیا فلان.فقط با سونو خودش که قلب بچه رو میدید این چیزا معاینه کرد گفت بچه نیست

نمی‌دونم والا تو این سایت موندم همه نوشتن ما سه ماه حامله بودیم نفهمیدیم ما آزمایش خون دادیم منفی بو ...

🤣🤣 ن امکان نداره بارداری رو همون اوایل حتی توی سونو سریع نشون میده ساک حاملگی و کیسه زرده و حتی من اول ک رفتم سونو (۲۰ روز اول) دکتر گفت رحمت  ضخیم شده پس بارداری

توی ازمایش خون ک قطعا 

شما برو پیش یک دکتر زنان شاید کیستی چیزی داری ک پریود نمیشی 

نمی‌دونم والا تو این سایت موندم همه نوشتن ما سه ماه حامله بودیم نفهمیدیم ما آزمایش خون دادیم منفی بو ...

نه بابا بی بی چک چند روز بعد موعد مشخص میکنه دیگه شما سونو هم رفتی 

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟