2777
2789
عنوان

پسرایی که از من کوچیکترن و

138 بازدید | 11 پست

اصلا سن برام‌خیلی اهمیتی نداره اما پسرایی که میبینم از من کوچیکترن و  زن دارند، غبطه نه ولی یه مقدار ناراحت می شم از خودم البته اینو بگم واقعا موقعیت خوب داشتم

کلی دوسشون نداشتم

سنم ۲۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زندگی متاهلی رو دوست داری که بنظر من یهتر از کجردی هست ،اگه موقعیت برای ازدواج داری حتما جواب بده و ازدواج کن و گرنه از سی و سی پنج سال به بعد خواستگار خیلی کمتر میشه

بعضی که میگن  زودتر از اینا دیگه آدم بدرد بخور نیومده

و این و بگم آدم همه چیز تموم هیچ وقت برای هیچ خانمی وجود نداره چون همون جور که خانمها عیب و ایراد دارن آقامونم عیب دارن

۲۶ سال دیگه سن بالاییه هرچی زودتر ازدواج کنید بهتره

هم زودتر مسیر زندگی خودتونو پیدا می کنید هم به آرامش می رسید

گول آدمای نی نی سایت و بقیه رو هم نخورید که میگن دیر ازدواج کنید یا محردی بهتره اینا همش دروغه

مهم خود فرده و آرامشش

۲۶ سال دیگه سن بالاییه هرچی زودتر ازدواج کنید بهترههم زودتر مسیر زندگی خودتونو پیدا می کنید هم به آر ...

تو کدوم روستا و قرن زندگی میکنی که 26 سن بالاییه؟ 

الان یه دختر تا درسشو بخونه و شاغل شه و یکی دوسال رو پیشرفتش کار کنه شده 28 29 و تازه موقع اشناییش با کیس های خوبه 

اقایون بدرد بخور هم موقع ازدواج نگاه میکنن به جایگاه اجتماعی و دستاوردهای خانوم نه سن

ما که هرچی عروس و عروسی دور و برمون میبینیم عروسا همه بین همون 28 تا 33 34 سالن 

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

تو کدوم روستا و قرن زندگی میکنی که 26 سن بالاییه؟ الان یه دختر تا درسشو بخونه و شاغل شه و یکی دوسال ...

الحمدلله که ما توی روستای شما نیستیم و در همین قرن و همین سال هم داریم زندگی می‌کنیم

مردهای خوب و اهل زندگی دنبال زن‌های خوب و اهل زندگین

نه دنبال موقعیت اجتماعی و شغل و اینجور چیزا 

چون موقعیت اجتماعی با شغل و درآمد بیرون به دست نمیاد بلکه با اخلاق و  خوب بودن زن به دست میاد

و چیزی هم که زندگی رو سر پا نگه می‌داره و باعث پیشرفت اون زندگی و خوشبختی زن و مرد میشه شغل و درآمد زن نیست بلکه خانومی خوش اخلاقی و اهل خانواده بودنه

برای مرد هم متعهد بودن و اهل کار و خانواده داریه

این افتخار نیست که توی سنین بالا ازدواج کنید اونم فقط به خاطر چیزای مسخره ای مثل درس خوندن و دانشگاه رفتن و شغل پیدا کردن و هر کسی هم با نظر شما هم نظر نباشه مثل خودتون روستایی و عقب مانده خطابش کنید

حقیقت این هست که سن سی سال برای دختر نسبتا زیاد هست ولی شما ۲۶ ساله هستید و هنوز وقت دارید تا فرد مناسب خودتون را پیدا کنید .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
الحمدلله که ما توی روستای شما نیستیم و در همین قرن و همین سال هم داریم زندگی می‌کنیممردهای خوب و اهل ...

با حرف شما موافق هستم ، بین یک زن با اخلاق خوب و خانه دار با یک زن کارمند بی اخلاق قطعا انتخاب درست خانم با اخلاق خانه دار هست .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
الحمدلله که ما توی روستای شما نیستیم و در همین قرن و همین سال هم داریم زندگی می‌کنیممردهای خوب و اهل ...

اتفاقا تفکرت تو بند اخر صحبتات مشخص شد که دانشگاه رفتن و اشتغال و کسب جایگاه و  استقلال شده چیزهای مسخره

لابد قرمه سبزی پختن و پوشک بچه عوض کردن تو سن ۲۲ سالگی چیز تاپ و بالاییه

بعدشم ما هرچی مرد لول بالا دیدیم دنبال زن لول بالا و دارای موقعیت اجتماعی بود که هم سطح خودش باشه

هرچی کارگر و نونوا و بقال و فروشنده و خیاط دیدیم دنبال زن خونه دار بود

ضمنا هر شرایطی رو با زمونه خودش مقایسه کن 

۲۶ سال برای پونزده بیست سال پیش سن بالایی بود ولی برای زمونه فعلی ۳۵ به بعد رو میگن سن بالا

خوشحال میشم ریپ نزنی 

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌