2777
2789

من دوساله دارمش

بدیش اینه که تایم کلاسا طولانیه

من همیشه ازش جا میمونم ترجیح دادم واسه شیمی مبتکرانو بخونم واسه فیزیک هرجا مشکل داشتم از تلگرام فیلم ببینم و فقط زیستشو ببینم 

ریاضی هم کلا ضعیفم هیچی

کاربری واسه دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون موقع که هنوز خیلی معروف نبودن تهیه کردم کلاسا و آزموناشونو 

خیلی خوب بودن اما قرار نیست معجزه بکنن باید خودت درس بخونی 

و اینکه یادمه حجم کلاسا و مطالب خیلی زیاد بود باید ساعت مطالعه ت بالا باشه که هم به کلاسا برسی و هم خودت بخونی

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

پکیج الماسش بی نظیره.

قیمت عالی

اساتید خبره

تازه برای سه ساله 

آزمون کلاس همه چی داره 

بهتر از قلمچی هست با اختلاف

قلمچی فقط پول مفت میگیره اندازه یه سال آزمونش به اندازه پکیج سه ساله ماز هم نیست تقریبا دوبرابرشه همینقدر بی وجدان

[QUOTE=392120442]من دوساله دارمش بدیش اینه که تایم کلاسا طولانیه من همیشه ازش جا میمونم ترجیح دادم و ...

مثلا شیمی نزدیکای سه ساعت واقعیتش از عالم و آدم متنفر میشدم انقد زیاد بود تایمش تازه من رو دو ایکس می‌دیدم 

فیزیک مثلاً یه استادی بود نزدیک چهار ساعت 

اصلا آدم فرصت تست زدن نداره بخصوص تو دوران مدرسه 

من ساعت ۲ تعطیل میشدم تا برسم خونه و بخوابم اصلا یه وضعی 💔

کاربری واسه دو نفره