2777
2789
عنوان

چقدر طلاق زیاد شده

374 بازدید | 47 پست

همه دارن طلاق میگیرن فکنم فقط خانواده ما خیلی بد میدونن این موضوع رو که زن بیوه خرابه

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استارتر

بچه ها بلو بانک تا ۱ شهریور یه طرح باحال گذاشته که به ازای دعوت هرنفر به بلو بانک ۱۰۰ تومن به دعوت کننده و ۱۰۰ تومن به دعوت شونده پول میده

یعنی یه خانواده ۵ نفری میتونه ۱ میلیون جایزه بگیره

اگه بلو ندارید و میخواید واردشید

برای اینکه اولین ۱۰۰ تومن رو بگیرید باید کد دعوت بزنید

این کد دعوت منه:

PXVB2Y

دانش بیشتر شدهتحمل کمتر شدهقبلا هم بود ولی رسانه ای نمیشد و هرکس برای خودش رسانه نبود

فک کن تو ی خانواده ۵ تا دختر طلاق گرفتن همشون

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
دانش بیشتر شدهتحمل کمتر شدهقبلا هم بود ولی رسانه ای نمیشد و هرکس برای خودش رسانه نبود

اخه واقعانم انگار همه زنا بخواطر مهریه و پول ازدواج میکنن تا مرده ی چی میگه میدون خونه باباشون مردرو تهدید میکنن و دنبال مهریه و طلاقشونن

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

کسی که جدا میشه بیوه نیست

بیوه یعنی کسی که همسرش فوت کرده

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید